DEKADENZ Публикувано Ноември 10, 2007 Публикувано Ноември 10, 2007 привет на вси4ки! та проблема ми е в1в това 4е доскоро имах кафяво тиксо в1рху кожите на барабаните ама го махнах но по кожите останаха кафяви следи които махнах с гьби4ка (от тези кухненските) и препарат "cif". та с две думи в1проса ми е в1зможно ли е да с1м повредил по някак1в на4ин кожите? БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 недеи се панира нищо им няма.аз съм го правил също. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 Нищо им няма Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 Аз знам само един начин за правене на ГРЕБКИ, 'ма и той не е сигурен 'щото 'ко е рядко става мазало Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 Ти пак като неси ги изпрал в пералнята добре. По принцип звука им ще се промени, но ти предполагам едвали държиш толкова на качеството на звука. Най-доброто в случая е че си с пластикови кожи ако беше със естествени трябваше директно към кофата. Несе шашкай обаче друг път не пробвай подобни процедури със cif . Са знам че след мен ще влязат дестина барабаниста да кажат как "плуват" редовно със барабаните си но мокренето на кожите и коя дае част от комплекта е крайно нежелателна. Давам пример много пианисти недават да никой да им бърше капаците на пианото със вода,препарати ала-бала зада несе бил променял звука,помисли си какво остава за кожите на барабаните който реалния производител на звука /а не някви си дървени капаци/. Цитирай
Recommended Posts