Mecho Публикувано Май 14, 2005 Публикувано Май 14, 2005 Привет, една моя приятелка си търси учител по пеене и солфеж. Моля дайте информация за добри учители в София. Поздрави, Мечо :hello: Цитирай
Anna Отговорено Май 14, 2005 Отговорено Май 14, 2005 аз сам от София и давам уроци по пеене и солфеж, ако се интересуваш пиши ми. Цитирай
MAUGLY Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 аз сам от София и давам уроци по пеене и солфеж, ако се интересуваш пиши ми. какво пеене и кви пари?! Цитирай
Anna Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 Зависи, ако аз отивам вкъщи при ученика вземам 15 лева за час и половина, ако ученикът идва при мен вземам 10 лева за час и половина. давам уроци по поп, рок, а бе така нареченото едно време естрадно пеене. Имам магистърска степен в музикалната академия по въпросното пеене. За уроците по солфеж тарифата ми е същата. Цитирай
MAUGLY Отговорено Май 16, 2005 Отговорено Май 16, 2005 Зависи, ако аз отивам вкъщи при ученика вземам 15 лева за час и половина, ако ученикът идва при мен вземам 10 лева за час и половина. давам уроци по поп, рок, а бе така нареченото едно време естрадно пеене. Имам магистърска степен в музикалната академия по въпросното пеене. За уроците по солфеж тарифата ми е същата. На колко години си ако не е тайна разбира се! Цитирай
Anna Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Ми не е тайна. На 23 съм. Вече съм преподавала уроци по солфеж на кандидатстуденти за музикалната академия. По пеене съм преподавала на хора, които искат просто да се занимават с пеене. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Ми не е тайна. На 23 съм. Вече съм преподавала уроци по солфеж на кандидатстуденти за музикалната академия. По пеене съм преподавала на хора, които искат просто да се занимават с пеене. Спокойно - той не иска да знае възрастта ти от недоверие, друга е причината Сега ще поиска телефон уж да се свърже с теб за уроците Шегувам се, де Успех! Цитирай
Anna Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Спокойно, аз уроците ги давам винаги с бодигард, така че няма проблеми:-) Цитирай
MAUGLY Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Еми дай тогава да се видим Може и да се познаваме Цитирай
Steff Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 На всички взимащи и даващи уроци, абе въобще разбиращи от нещата, препоръчвам горещо да посетят концерта на Глен Хюз на 28ми този месец. Цитирай
YtseJam Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 И докато сте там, обръщайте и специално внимание на най-великия български барабанист - неповторимият, уникалният, легендарният Юзбаши. Цитирай
Anna Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Еми дай тогава да се видим Може и да се познаваме ако се познаваме нямаш нужда от уроци :-) Цитирай
Steff Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 Винаги съм си знаел, че в консервата се научава нещо-самочувствие. Цитирай
Dushmanina Отговорено Май 17, 2005 Отговорено Май 17, 2005 На всички взимащи и даващи уроци, абе въобще разбиращи от нещата, препоръчвам горещо да посетят концерта на Глен Хюз на 28ми този месец. Правилно, човечецът има уникален глас, а и знае как да го използва. Ytse, за Юза си много прав, че е неповторим - и той самият не може да повтори един собствен такт, да не говорим пък за братовчед му Митенцето, който навремето ми приказваше за "джаз петици", и в същото време свиреше откровени пауър акорди... П.П. Глен Хюз и Юз - открийте 99999999999 разлики! Цитирай
Recommended Posts