TNT Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 Ако съдя по това което прослушах ми се струва че някой не си взема редовно хапчетата
Свилен Бас Отговорено Ноември 14, 2007 Автор Отговорено Ноември 14, 2007 ^Най-накрая едно адекватно мнение,
ultramega Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Яко е парчето, ама май вече са ви го откраднали Съседите ми правят основен ремонт и вчера майсторите го изсвириха, почти същото ,само че с ударна машина HILTI и машина за безпрашно циклене на паркет,ъглошлайф кълцащ на парчета винкели, под ритъма на тежък тежък чук, къртач на ляти мивки Вокалите ги изпълняваше един съсед, който тъкмо се върнал от нощна смяна, в дует с една съседка- млада майка, на която скоро приспаното бебе се събудило
strange fruit Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Този стил може да се определи кратко и ясно-с нещо също толкова отдавна измислено като-"Грам'фон свири,кюнци падат ,майка плаче".Също така ,някои хора си плащат билетчета за разни ъндърграунд групи,чиито сола основно се базират на рязане с флекс по варел(което не прави въпросните случ/шатели по малко праведни фенове наРамщаин и Металика, например),но веднъж платили за това удоволствие-и събрали се с други попаднали на същото място не смеят да си признаят, че не разбират и" лаяат "далеч по- малко -надявам се"ултрамегата",да не мисли че със сравнението, което направи е открил топлата вода и ни е окъпал всички (за да не смърдим толкова на ъндерграунд недоразумения) Доста добре се е изразил"доктора",по въпроса -и академично,обосновано-структорирано,въпреки ,че тонът малко ми напомня за главния герой от анекдота за любезния лос. Всъшност,той като че ли единствен се опитва да връзуми тази разбушувала се музикантска тълпа,която след като се вълнува толкова значи има за какво....дори стойността на въпросното произведение да не е било по вкуса на всеки,мисля -всичко което поражда подобни страсти-носи истински заряд-а тука гледам фойерверки имаме!!!! Честит празник ,тази вечер пропускам хапчето
Свилен Бас Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 @ултрамега: Ох, изчервих съ, радвам се за хубавите думи @Диаманда: Да, малко странно е, че далеч "по-концептуални" произведения седят празни от към мнения , което няма да анализирам А бе, да пищиш 6 мин с баса не е никак лесно и безидейно, дори бих казал, че си изисква своя опит и задълбочени познания върху музиката на 20-и век, а и не само. За да свиря така, много ще да трябва да знам, сещате ли се?
Hillbilly Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Честно казано не издържах повече от 10-ина секунди да слушам..
Vlad Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 А бе, да пищиш 6 мин с баса не е никак лесно и безидейно, дори бих казал, че си изисква своя опит и задълбочени познания върху музиката на 20-и век, а и не само. За да свиря така, много ще да трябва да знам, сещате ли се? Ха-ха-ха, айде пускай снимките на мацките и не се обяснявай! А и не знам точно какво трябва да се сещаме, ама за тоя Мусоргски подхвърляш при всеки снесен запъртък, ама и досега нищо... А и от мен да знаете, че спонтанността и импровизацията в музиката не значат нищо сами по себе си, ако не звучи добре. Влад п.п. И да "пищиш" и час на баса - ако няма какво да кажеш - по-добре си замълчи. В. п.п.п. Интересно е, че този запис роди три страници коментари, а примерно този: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26837 - три мнения... Музиканти! Влад
yotzzo Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 п.п.п. Интересно е, че този запис роди три страници коментари, а примерно този: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=26837 - три мнения... Музиканти! Влад Хехехе...Ами защо си писал и ти тогава?Пък онова нещото на Пешко го слушах,ама нищо няма да казвам,докато той/Пешко/не се научи да поздравява. Относно така коментираното постижение на Свилен -вие сте казали много неща-ще мине и без моето скромно мнение...
Vlad Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Е по-добре да не беше давал и това мнение - какво искаше да кажеш с него, че Пешо не те поздравява? Е па много важно - това си го говорете на лични! А колкото до това защо съм писал - кой разбрал - разбрал! Влад
ultramega Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 -надявам се"ултрамегата",да не мисли че със сравнението, което направи е открил топлата вода и ни е окъпал всички (за да не смърдим толкова на ъндерграунд недоразумения) За сравнение и дума не може да става Вие сте много по добри Само отбелязах че вече почнаха и да ви копират.
strange fruit Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 И индъстриъла може да звучи опасно близко до въпросния възникнал спонтанно шум в кооперацията ,в която живееш,ултрамега. Неконвенционалната музика-не звучи приемливо за масовия потребител-но има хора освободени от предразсъдаци и здрав разум ,които намират смисъл в това.Не казвам че ти или който и да било друг е длъжен да бъде един от тях-просто хаийде малко да се отпуснем ,а?Аз ценя опита на "така ли е,а така",като чиста импровизация,не тотално лишена от идея-получило се е в онзи момент.Той сам казва че не всичко става-и най -открито е предложил целия запис без да си спести несполучливите моменти-което може и да е грешката в случая,защото матеряла е суров,ама няма и как да бъде иначе.Никой не е длъжен да хареса всичко, което му се поднесе,ама малко по-аналитично мислене и възприемане на света не е излишно никому.Ако ваъпроса е да продължи това заяждане-могат да се изпишат страници безброй ,и все по празни от съдържание.Изводите за всеки са ясни,всеки със своите!
ronia Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Доста подвеждащо описание си дал в началото - "Единственият инструмент е басът ми." и замалко да не го чуя това. Толкова симпатичен неподправен саморазрушителен алтернатив не бях слушала от времето на Bikini Kill и L7! Е, записът ясно че трудно се понася като шум, но се радвам от мисълта, че това се е случило на около 5 км от нас (примерно). Ай прати вече тия снимки де
ultramega Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 strange fruit аз си помислих че участваш в записа. Затова казах "вие". Извинявам се за грешката. От всичко , квото пишеш, разбирам само че искаш да подчертаеш , че си "НЕМАСОВ ПОТРЕБИТЕЛ" и много се гордееш с това. Ми добре де
strange fruit Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 strange fruit аз си помислих че участваш в записа. Затова казах "вие". Извинявам се за грешката. От всичко , квото пишеш, разбирам само че искаш да подчертаеш , че си "НЕМАСОВ ПОТРЕБИТЕЛ" и много се гордееш с това. Ми добре де Благодаря за разбирането,и много ми е приятно-но се опасявам че малко си завишил и ти самочувствето на разбиращ,след като в групата шумове които те заобикалят ,не можеш да отсееш тонове,и държиш да го подчертаеш Много се радвам на мнението на колежката по горе-не се бях сещтала за ел севън от години-и много точна асоциация
Recommended Posts