Achiles Публикувано Октомври 30, 2007 Публикувано Октомври 30, 2007 От днес може да чуете вече новия сингъл на групата. Посете сайта на Saltriver .Официален сайт. Първите две песни от плейъра What I Need и Tombstone Without A Name са новите. Живот и здраве утре или в четвъртък ще ви представя и дебютния клип на групата на песента Meaningless. И очакваме с нетърпение вашите коментари Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Много, много гот С удоволствие ще дойда някой път да ви гледам, слушам, и да се кефя Цитирай
Achiles Отговорено Ноември 2, 2007 Автор Отговорено Ноември 2, 2007 Ще се радваме много! Много, много гот С удоволствие ще дойда някой път да ви гледам, слушам, и да се кефя Цитирай
gpav Отговорено Ноември 4, 2007 Отговорено Ноември 4, 2007 Много свежа песничка.Много ми харесва!!! Продължавайте в същия дух Цитирай
Achiles Отговорено Ноември 9, 2007 Автор Отговорено Ноември 9, 2007 Мерси много за коментарите. Последните новини са, че при повечко слушане ще премиксираме някои неща. Няма да има фрапантни разлики със сегашните варианти, просто козметични промени с цел подобряване на звука. А в понеделник сме и гости в "Гараж", предаването по З-рок за българска музика и там официално ще представим новите си две парчета. Много свежа песничка.Много ми харесва!!! Продължавайте в същия дух Цитирай
Achiles Отговорено Ноември 10, 2007 Автор Отговорено Ноември 10, 2007 Между другото пооправихме микса и в двете парчета и съм ги качил в сайта. Промените са козметични, но като цяло парчетата звучат далеч по- добре. В понеделник сме на гости при Гурко и официално ще ги представим. А за тези, които им харесва звука им препоръчвам Groundstudio- при Пламен, за тези които не знаят как се казва неговото студио. P.S. Записвайте пичове, от това има смисъл. Може сега да не го виждаме, но като се заформи хубава конкуренция, тогава всички ще го разберем. Защото както се казва, конкуренцията ражда качеството. Цитирай
Грация Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 За пръв път чух ваши неща , срамота.. Моля ви, пуснете ми ЛС за следващо участие, че ако се заблея ще пропусна в обявите. Мерси! Много успехи! Цитирай
Achiles Отговорено Ноември 12, 2007 Автор Отговорено Ноември 12, 2007 Благодаря много! Със сигурност преди следващото участие ще гледам да разпратя на всеки, който би желал да ни види. Поздрави: Петър Между другото пооправихме микса и в двете парчета и съм ги качил в сайта. Промените са козметични, но като цяло парчетата звучат далеч по- добре. В понеделник сме на гости при Гурко и официално ще ги представим.А за тези, които им харесва звука им препоръчвам Groundstudio- при Пламен, за тези които не знаят как се казва неговото студио. P.S. Записвайте пичове, от това има смисъл. Може сега да не го виждаме, но като се заформи хубава конкуренция, тогава всички ще го разберем. Защото както се казва, конкуренцията ражда качеството. Цитирай
Achiles Отговорено Януари 24, 2008 Автор Отговорено Януари 24, 2008 От 17-ти януари 2008 г. Може да си закупите албума на Saltriver “Tombstone Without A Name”. Цената на която може да закупите албума е 6 лв. + пощенските разходи. За да поръчате албума е достатъчно само да ни пишете на e-mail адрес saltriver@saltriverbg.com , където трябва да ни напишете трите си имена и точен адрес. В рамките на 2 дни диска ще ви бъде изпратен. Ако искате предварително да прослушате албума може да го направите на адрес http://saltriverbg.com Цитирай
Recommended Posts