Anakon Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 TOOL - "Sober" RATM - "Bulls On Parade" Deftones - "Bored" Последните 2 не са нещо сложно за свирене, но са култови в пълния смислъл на думата (нали темата е за такива бийтове ) Цитирай
Anakon Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Ей, как можах да забравя! Sepultura - "Refuse/Resist" Просто култ! Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Meshuggah- Future breed machine -по средата на бавния момент с двете каси!!! Цитирай
imperor Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 "Мейд ин Джапен" на Дий Пърпъл, парчето "Стрейндж кайнд уомън", бийта който Ян Пейс тресе под надпяването на Ричи и Гилън. Също така и бийта на Джон Бонъм във "Стеруей ту хевън", когато започва динамичната част в средата. Още и бийта на Дон Бруер в парчето "Крипен" от "Американ Бенд". И много други естествено, но посочените три са култ!!! Извинявам се за английския ми, който е никакъв, но се надявам на снизхождението на колегите. Цитирай
saxon Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Бонзо Бонъм'с - Имигрант сонг - култ. Цитирай
RS4 Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Planet X - King of the universe,Dave Weckl - Tomatillo,John Patitucci - On the Corner Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Jojo Mayer and Nerve - Syncopath Цитирай
RS4 Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Dapp Theory - In the moment,Dapp Theory - Bermuda Triangle,Dapp Theory - Neoparadeigma....въобще всичко на тях, чуйте защо!!! Цитирай
RS4 Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Jojo Mayer and Nerve - Syncopath естествено говорим за биитове, ако не споменем Jojo ще е грях!!! Цитирай
GroOveR Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Май говорехме за бийтове които ни е кеф да СВИРИМ...а не да слушаме,някои се пооляха Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 А кой ти каза, че само ги слушаме Цитирай
RS4 Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Май говорехме за бийтове които ни е кеф да СВИРИМ...а не да слушаме,някои се пооляха Естествено че говорим за бийтове които свирим. Цитирай
drumvarna Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 RS4 - Planet X - King of the universe Искам да го видя това как го свириш!!!! И по темата! Virgil Donati - Alien Hip-Hop Spin Doctors - Two Princes Planet X - Dog Boots - ама за това парче,още 2-3 месеца ще ми трябват!! Alice In Chains-No Excuses и още много други,ама не ми се пише толкова!! Цитирай
RS4 Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 RS4 - Planet X - King of the universeИскам да го видя това как го свириш!!!! И по темата! Virgil Donati - Alien Hip-Hop Spin Doctors - Two Princes Planet X - Dog Boots - ама за това парче,още 2-3 месеца ще ми трябват!! Alice In Chains-No Excuses и още много други,ама не ми се пише толкова!! Относно King of the univers не е особенно труден за изпълнение,не мислиш ли? Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Ако и тази тема бъде офлудена от мерене на пишки просто се отказвам от форума.... Цитирай
Recommended Posts