DeadWing Публикувано Октомври 26, 2007 Публикувано Октомври 26, 2007 Предполагам въпроса ще излгежда малоумен за голяма част от форума,но се извинявам предваритително. |:[Dm]Да те жадувам аз, да те жаду[F]вам, а ти все по[Dm]вече да се отдалеча[Am]ваш и аз все по[bb]вече да съм вино[F]вен, то[Gm]ва е толкова недопусти[A]мо. :| Защото ти[Gm] все пак ще ме поми[A]лваш, глава[Gm]та ми ще падне на гърди[Dm]те ти. Ще се стопя[A]т китарите, ще се стопя[Dm]т китарите, защото а[Gm]з не съм гото[C]в да те загу[F]бя като ключе[Gm] от пощенска кути[bb]я, не съм гото[E]в, не съм гото[A]в. това са акордите на песента...но хиляда процента не се свирят целите акорди,как да редувам струните с дясната.Опитвам се сам да го намеря,но се губи и не става същото и се дразня .Свиря от малко време,но имам голямо желание да се науча,но все пак сорри агейн.И ако не съм нахален солото да постнете Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 Значи за акордите не мога точно да ти кажа за6тото те попринцип са за пиано пианистът на мойта банда днес щом пуснахме песента веднага ги хвана а иначе солото е това:solo e:------------------------------------------------------------------------------------------------| B:---/10~~--11-10--------------------------приплъзвате към прагчето и едновременно сваляте с флойда-| G:--------------------------12-10-12--------------\\\\\\\7///////----\\\\\\10//////---------| D:--------------------------------------10~~--------------------------------------------------| A:-----------------------------------------------------------------------------------------------| E:-----------------------------------------------------------------------------------------------| e:------------------------------------------------------------------------------13-----------| B:------------------------------------------------------11----13----13b15------15b13~| G:---10--7--5-7-5-------------------------------/-10----10----10-----------------------| D:----------------------7-6-5-/-3-----------------------------------------------------------| A:-----------------------------------5---3-5-3~~~----------------------------------------| E:--------------------------------------------------------------------------------------------| e:------------------------------------------------------------15----17----18b20~~-18--17~--17h18h17--15--17~~| B:-11h13h11-\-10~~------15----17----18~~----15----15----15------------------------------------------------------| G:--------------------------15----15-------------------------------------------------------------------------------------------| D:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| A:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| E:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Ноември 8, 2007 Отговорено Ноември 8, 2007 Значи вървят на осмини хващаш 4 ,2,1 а ногоре трета и така продължаваш само че без бас само на първо време е с бас.Пример:Ако имаш Dm акорд свириш 4ре 2ре 1фа , а нагоре 3ла. И така до края на такта само че само 1 2 надолу 3 нагоре. Цитирай
Sandman Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Не знам колко ще ти помогне, но ще ти напиша какво се разбира под тези акорди за пиано, просто трябва да ги намериш на пианото. Dm - ре, фа, ла F - фа, ла, до Am - ла, до, ми Bb - си бемол, ре, фа Gm - сол, си бемол, ре A - ла, ре бемол, ми C - до, ми, сол E - ми, ла бемол, си Цитирай
Recommended Posts