mrBUNGLE Публикувано Октомври 26, 2007 Публикувано Октомври 26, 2007 Здравеите чудясе имали хора които вече претижават този дист?? това са единствените семпли които успях да намеря,като изкл. youtobe но от там много трудно може да се добие някакъва представа за истинското звучене DANKE клик ме. Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 Доста нов и скъп.Ще трябва да почакаш явно.И на мене ми е интересно дано някой да си го е купил вече и да даде мнение, а семплите ми звъчат доста добре. Цитирай
bloodsucker Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 в русе може и някои да почакат но в форса го има отдавна, а пък и не е чак толко скъп за тва което представлява Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 27, 2007 Отговорено Октомври 27, 2007 Китаристът на Haema има такова животинче и до колкото го чух на живо, звучи доста добре. Неговият е взет от чужбина, но и в РФ мисля, че го има и струва около 200 кинта. Цитирай
Liquid Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Свирил съм няколко пъти на него. Точно за метълкор си е, тук не са излъгали. Ужасно плътен диксторжън. По мое мнение отвява и метълзон и MD-2. Цитирай
Recommended Posts