Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ-клавиш F (фа) за Roland Xp-50


Dani

Recommended Posts

Здрасти-Не знам в кой раздел точно да пиша-за това се извинявям предварително,ако греша!!!Трябва ми клавиш F (фа) за Roland XP-50.Моля ,ако някой знае как да намеря (от някой колега или фирма,от която да си поръчам) пишете.Преди време трябваше да си сменям микро-бутоните и го(XP-то) изпратих в "Бозов" ,но имам причини да не търся тяхните "услуги" .Просто после сам си го сглобих,както трябва.Уж са специалисти,пък не знаят как се слага листа эа эамасяването..............

Както и да е!!! Благодаря предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като не искаш да ти го ремонтират - обади им се и се опитай да издействаш само един клавиш :coolp: Ако не - търси за подобни модели .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питай по музикалните магазини с поръчка ако могат да ти го доставят. Преди време бях поръчвал за Е-16 и ми излезе 12 или 20лв нещо такова

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поръчвал съм части за Roland D-10 от vintageplanet.nl. Ако нямаш друг избор му пиши на човека. Точен е. Ако поръчваш от там те съветвам да използваш PayPal, банковите преводи са другата опция, но имат високи такси.

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EUR 0,75 е стандартната доставка с въздушна поща, но това не включва опциите застраховка( insurance ) и препоръчана поща( registered mail ). Другото е, че стойността на поръчката за Европа трябва да е поне EUR 15. За повече подробности vintage planet. Shipping информацията и методите за плащане са най-отдолу. А за по-сигурно може да се пише на човека за какво точно става въпрос и след като се разберете и той си получи плащането го праща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО за съветите!!! Все още не съм предприел нищо по вълроса (много работа-ужас!!!) ,но тези дни ще видя ркакво ще направя.

Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!

 

Поздрави - Дани

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.