soulfly Публикувано Октомври 25, 2007 Публикувано Октомври 25, 2007 Здравейте, търся мнение и съвет относно марката "MAPEX". С две думи заслужава ли си подобна покупка. Мерси предварително. Цитирай
simon Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Здравей, аз преди няколко месеца много се колебаех какви барабани точно да си взема и в крайна сметка заложих на Mapex. И мисля, че не съм се прецакал. Засега съм много доволен от тях и дано и в бъдеще е така. Но все пак зависи и на кой модел си се спрял. Аз мога да коментирам само моят моедел а именно серията M Birch. Този модел е доста добър, корпусите за изцяло от Бреза, хардуера също е на ниво и освен това към тях вървеше бонус още един том 8". Мисля, че за сумата от 569 евро това беше най-добрият избор. Обаче сега незная как стои положението, смисъл дали има още в наличност. Цитирай
axel Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Сериите M Birch,Pro M и Saturn са много добри и звучът убийствено за парите си.По-ниските серии не са нищо особено,но пък са с не лош хардуеар за този клас. Общо взето определено си заслужават. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Здравей, аз преди няколко месеца много се колебаех какви барабани точно да си взема и в крайна сметка заложих на Mapex. И мисля, че не съм се прецакал. Засега съм много доволен от тях и дано и в бъдеще е така.Но все пак зависи и на кой модел си се спрял. Аз мога да коментирам само моят моедел а именно серията M Birch. Този модел е доста добър, корпусите за изцяло от Бреза, хардуера също е на ниво и освен това към тях вървеше бонус още един том 8". Мисля, че за сумата от 569 евро това беше най-добрият избор. Обаче сега незная как стои положението, смисъл дали има още в наличност. Не знам, за в наличност аз ходих в xxxx във софия и немаше. Щото мисля да зи взема и аз Мбирч но немоа да намеря. Трябва да се поръчват и ще ми излезе солено. Ако знаете от къде мога да ги закупя без поръчка, може ли да напишете. А simon въпросче. В твоя комплект има ли кардан, щото гледах една конфигурация на този модел без кардан а ми трябва със... Цитирай
simon Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Не знам, за в наличност аз ходих в xxxx във софия и немаше. Щото мисля да зи взема и аз Мбирч но немоа да намеря. Трябва да се поръчват и ще ми излезе солено. Ако знаете от къде мога да ги закупя без поръчка, може ли да напишете. А simon въпросче. В твоя комплект има ли кардан, щото гледах една конфигурация на този модел без кардан а ми трябва със... Провери ли в Динакорд. Аз ги взех от там и мисля, че беше последният сет барабани, защото по принцип исках касата да ми е 22", но ми казаха, че в момента нямам избор и имат само тази конфигурация. Казаха ми обаче, че може да си поръчам точно каквото искам, но трябва да чакам около 4-5месеца. Колкото до кардана, не знам дали въобще се продават сетове с него. После си взимаш какъвто искаш, но го взимаш с Single pedals. Ако искаш попитай ги за вариант да им дадеш Single pedals и да доплатиш за кардан, но незная дали ще се навият. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 от Динакорд си се поръчват по най-нормален начин, тъй като вече официално внасят, проблем няма, освен с евентуалното чакане 2 до 3 месеца. Цените са точно колкото ако ги има в наличност. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 А къде се намира Динакорд Цитирай
soulfly Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Отговорено Октомври 26, 2007 Mersi na vsichki za otgovorite , inache v ymahata eto info http://pro-technica.com/manufacturer.php?c...42&manf=106 Цитирай
Recommended Posts