Arq Публикувано Октомври 24, 2007 Публикувано Октомври 24, 2007 (Редактирано) Здравейте, от доста време си търся уроци по барабани, тъй като попаднах на учителка, която взимаше прекалено много и се отказах. Разгледах темата, която се отвори в Гугъл, но тя е 2005 година и не е сигурно дали ще се отзове някой...Търся уроци на цена до 10-15 лева, и по възможност в центъра, но не и в крайни квартали като Младот, Люлин или Дружба, тъй като аз съм в Борово... Съзалявам, капризна съм но си испатих доота вече Благодаря предварително. Редактирано Октомври 24, 2007 от Arq Цитирай
fildi Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Ето ти един линк към едно музикало училище, където директор и преподавател е барабаниста на Латинопартизани - Цецо Георгиев. Във форума тук е известен като "makedonetsa". Аз самият съм ходил на уроци при него и съм много доволен. Училището се намира в едно читалище на Витошка малко преди Южния Парк. Сравнително в центъра е. Надявам се да съм ти помогнал! Ето го и линка към сайта им, където има координати и телефони: Музикално Училище Цитирай
kitara33 Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Ето ти един линк към едно музикало училище, където директор и преподавател е барабаниста на Латинопартизани - Цецо Георгиев. Във форума тук е известен като "makedonetsa". Аз самият съм ходил на уроци при него и съм много доволен. Училището се намира в едно читалище на Витошка малко преди Южния Парк. Сравнително в центъра е. Надявам се да съм ти помогнал! Ето го и линка към сайта им, където има координати и телефони: Музикално Училище а случаино да знаеш колко струват тея курсове по специално за китарата и малко повече инфо да дадеш щом си бил Цитирай
fildi Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 значи миналата есен по това време курса струваше 64лв на месец за 4 занятия по 1 астрономичен час. Това беше за барабаните. За китарата предполагам също е било толкова, но най-добре да си питате Цецо защото цените вече може да са сменени от миналата година и инфото, което давам тук за цени да не е много актуално. Цитирай
Arq Отговорено Октомври 25, 2007 Автор Отговорено Октомври 25, 2007 Много благодаря за Инфото днес ще ида да проверя Цитирай
Gibson Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Ако искаш мога да ти дам телефона на един страшен изрод -Манол се казва и преподава в едно читалище до Орлов ( не му знам името). Един приятел свири при него и доста бързо напредна! А и е доста оферта- 32 лв на месец. Пиши някво лично ако се интересуваш Цитирай
vlex Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Само искам да пусна едно " " Не всеки ден се виждат момичета, които да тупкат Поздрави, Влад Цитирай
mproject Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Заповядай на 20.12.2007г. на инициативата, която организираме в Център за музикални изкуства - "Ден на отворените врати в ЦМИ" - подробна информация е качена на първата страница на този сайт www.muzikant.org Какво представлява "Ден на отворените врати в ЦМИ": всеки който желае ще може да получи безплатен урок по инструмент или пеене от 17:30 до 20:00 часа, така ще се запознае с методиката на преподаване на преподавателите: Цветан Георгиев - барабани Румяна Коцева - поп и джаз певица Пламен Петров - китара Николай Стоянов - бас китара Уроците ще са "открити", т.е. ще се допуска публика по време на урока и така ще можеш да научиш някои муз. похвати не само от преподавателите, но и от други музиканти и да обмениш опит и координати с тях. Преди това - на 18 декември в Back Stage, от 19 часа е Коледния концерт на курсистите и преподавателите на Център за музикални изкуства. Входът е свободен, задължително е настроението! Поздрави и успех! Тина Коилова PR Manager Център за музикални изкуства www.cma-bg.com Цитирай
Recommended Posts