voodoochild Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 (Редактирано) някoй знае ли колко горе долу върви(като цена) кубе MV3 и какво може да ми кажете за говорител celestion G12L Редактирано Октомври 22, 2007 от БайБогдан Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 (Редактирано) To MV3, май е инструментален усилвател, който няма нищо общо с кубе... Редактирано Октомври 22, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 БайБогдан написа: някoй знае ли колко горе долу върви(като цена) кубе MV3и какво може да ми кажете за говорител celestion G12L Ако търсиш да купуваш - един колега от форума продаваше едно. Мисля, че му искаше 120 кинта, но да не те заблудя. Пиши в търсачката на купувам - продавам MV3 и ще видиш темите му. За Селешъна питаи стратокастъра от форума, мисля, че също продаваше някакви, стига да не ги е продал и да са същите. Относно това какво можем да ти кажем за Селешъна - мисля, че са едно от най-добрите говорители за китарна апаратура, а й не само. В сайта им има инфо за всичко което предлагат Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
voodoochild Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 Evtim Djerekarov написа: To MV3, май е инструментален усилвател, който няма нищо общо с кубе... да бе ама тва дет е при мен е под формата на кубе с немски говорител някав и се чудя дяли да го продавам щот ново ще си правя със селекшан говорител Цитирай
voodoochild Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 KingdomX написа: БайБогдан написа: някoй знае ли колко горе долу върви(като цена) кубе MV3и какво може да ми кажете за говорител celestion G12L Ако търсиш да купуваш - един колега от форума продаваше едно. Мисля, че му искаше 120 кинта, но да не те заблудя. Пиши в търсачката на купувам - продавам MV3 и ще видиш темите му. За Селешъна питаи стратокастъра от форума, мисля, че също продаваше някакви, стига да не ги е продал и да са същите. Относно това какво можем да ти кажем за Селешъна - мисля, че са едно от най-добрите говорители за китарна апаратура, а й не само. В сайта им има инфо за всичко което предлагат Поздрави, Рендаков!!! мерси за информацията братчед както споменах имам две мвета едното е кубе и е добре направено (щот баща ми го е правил) пък другото смятам да си го направя със селекшана,ама ампа да си е отделно отготре! Цитирай
Recommended Posts