voodoochild Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 (Редактирано) някoй знае ли колко горе долу върви(като цена) кубе MV3 и какво може да ми кажете за говорител celestion G12L Редактирано Октомври 22, 2007 от БайБогдан Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 (Редактирано) To MV3, май е инструментален усилвател, който няма нищо общо с кубе... Редактирано Октомври 22, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 някoй знае ли колко горе долу върви(като цена) кубе MV3и какво може да ми кажете за говорител celestion G12L Ако търсиш да купуваш - един колега от форума продаваше едно. Мисля, че му искаше 120 кинта, но да не те заблудя. Пиши в търсачката на купувам - продавам MV3 и ще видиш темите му. За Селешъна питаи стратокастъра от форума, мисля, че също продаваше някакви, стига да не ги е продал и да са същите. Относно това какво можем да ти кажем за Селешъна - мисля, че са едно от най-добрите говорители за китарна апаратура, а й не само. В сайта им има инфо за всичко което предлагат Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
voodoochild Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 To MV3, май е инструментален усилвател, който няма нищо общо с кубе... да бе ама тва дет е при мен е под формата на кубе с немски говорител някав и се чудя дяли да го продавам щот ново ще си правя със селекшан говорител Цитирай
voodoochild Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 някoй знае ли колко горе долу върви(като цена) кубе MV3и какво може да ми кажете за говорител celestion G12L Ако търсиш да купуваш - един колега от форума продаваше едно. Мисля, че му искаше 120 кинта, но да не те заблудя. Пиши в търсачката на купувам - продавам MV3 и ще видиш темите му. За Селешъна питаи стратокастъра от форума, мисля, че също продаваше някакви, стига да не ги е продал и да са същите. Относно това какво можем да ти кажем за Селешъна - мисля, че са едно от най-добрите говорители за китарна апаратура, а й не само. В сайта им има инфо за всичко което предлагат Поздрави, Рендаков!!! мерси за информацията братчед както споменах имам две мвета едното е кубе и е добре направено (щот баща ми го е правил) пък другото смятам да си го направя със селекшана,ама ампа да си е отделно отготре! Цитирай
Recommended Posts