az15678 Публикувано Октомври 22, 2007 Публикувано Октомври 22, 2007 Здравейте! Предлагам уроци по ел. китара за начинаещи и също така за напреднали, които желаят да се усъвършенстват! Стилове: Рок, Блус, Хеви Метал, Джаз... Музикална теория, музикални упражнения, акорди, гами, арпежи, рифове и сола на любимите ти групи!.... Аз съм в София. За повече инфо пишете на : uroci666@gmail.com Поздрави! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Искам урок за солата на Paul Gilbert , има ли такава възможност Цитирай
az15678 Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Отговорено Октомври 22, 2007 Като имах предвид,че в урока се включват и сола, означава, че в даден момент от урока ти, ще ти бъде даден риф или соло, за да подпомогнат развитието на техниката ти. Но само урок за сола е невъзможно! За да ти бъде дадено соло, ти трябва да имаш определена подготовка от упражнения, употреба на гами, арпежи и много други неща... В случай, че имаш нужната техника и познания, би могъл сам да ги извадиш и научиш, тъй като сега в интернет е пълно с таблатури на когото си поискаш! Успех! Цитирай
kitara33 Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 (Редактирано) даи малко повече информация ако може , колко време е 1 урок , колко пари , кои дни , по кое време , кои квартал, ти самия учител ли си или си заваршил нещо такова Редактирано Октомври 25, 2007 от kitara33 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Като имах предвид,че в урока се включват и сола, означава, че в даден момент от урока ти, ще ти бъде даден риф или соло, за да подпомогнат развитието на техниката ти. Но само урок за сола е невъзможно! За да ти бъде дадено соло, ти трябва да имаш определена подготовка от упражнения, употреба на гами, арпежи и много други неща... В случай, че имаш нужната техника и познания, би могъл сам да ги извадиш и научиш, тъй като сега в интернет е пълно с таблатури на когото си поискаш! Успех! Супер , пич А да кажем , че точно една конкретна техника от конкретно соло не ми се получава - варианта за уроци върху това соло остава ли ? Цитирай
Recommended Posts