bratmito Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Само не ми е ясно тоя ревърб как се прави....тая пластинка... DIY Reverb Аз лично никога няма да тръгна да си правя прожинен ривърб,освен ако нямам готов модул. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 25, 2007 Автор Отговорено Октомври 25, 2007 Който иска схемата, да си напише мейла тук и ще му я пратя-така както ми я пратиха от Германия. И да питам как би трябвало да се направи тогава ревърба от схемата? Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Намери си ривърб модул от някакъв подобен усилвател.Възможно е да се наложат промени в "Reverb Drive" и "Reverb Recovery" стъпалата.Ако не държиш особено на тоя ривърб просто го премахни от схемата или си направи Send-Return и включвай външен такъв. Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Отговорено Октомври 26, 2007 Май, май ще махна ревърба от схемата.Пък и ще ми спести време за измисляне на платката. Та, коя програма бихте ми препоръчали за измисляне на платката(някоя по-упростена) и има ли алтернатива - примерно платкаджийница където да дам схемата и те да ми направят платка по нея?(ако да, то къде за София) Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 ае кви платки за някъв регент - земай пробна платка от онея с многото дупки като и давай на нея Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 26, 2007 Автор Отговорено Октомври 26, 2007 Години съм свирил на такова кубе и бях много доволен от звука му, така че искам да го направя както трябва - за това не искам да ползвам варианта с пробните. Та, въпросите ми си остават. Цитирай
vlex Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 Пиши ЛС на Евтим - него го бях гледал да ръчка разни платки по едно време с някакви програмки за layout. После мисля можеш да си го изпринтиш => можеш и да си ецнеш платка в домашни условия - доста по-евтино би ти излязло, отколкото да даваш да ти го правят някъде, особено щом е за една бройка Поздрави, Влад Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 27, 2007 Автор Отговорено Октомври 27, 2007 Прав си за ецването.Правил съм сам в къщи мнго пъти тая процедура, евтина е и лесна.Трудното е да се измисли платката.За тази задача ми е нужна програма....Ще говоря с Евтим. Благодаря vlex Цитирай
Recommended Posts