armstrong Публикувано Октомври 20, 2007 Публикувано Октомври 20, 2007 Здравейте!От 1 година имам ел. китара и се мъча по разни таблатури и видео уроци.Реших да се хвана да се уча сериозно и първата стъпка към начинанието ми е да си намеря учител.Слушам много различни видове рок(ако мога така да се изразя)...От Грийн Дей до Лед Цепелин.Много бих се радвал някой учител да ми обърне необходимото внимание Аз съм от София Поздрави Цитирай
az15678 Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Здравей! Аз давам уроци по ел.китара. Стил- Рок във всичките му разновидности! Ако искаш повече информация, пиши ми на този имейл: uroci666@gmail.com Аз също съм в София. До скоро и късмет! Цитирай
mproject Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 На 20.12.2007г. (вторник) от 17:30 часа, Център за музикални изкуства организира промоционално провеждане на безплатни уроци по муз. инструмент и поп и джаз пеене при нашите преподаватели: Пламен Петров - китара Румяна Коцева - поп и джаз пеене Ники Стоянов - бас китара Цветан Георгиев - барабани Инициативата нарекохме "Ден на отворените врати в ЦМИ" и имаме намерение да я провеждаме няколко пъти годишно. Подробна информация е публикувана в раздел "Новини" на www.muzikant.org Tина Коилова PR Manager Център за музикални изкуства www.cma-bg.com Цитирай
Recommended Posts