Fallenblood Публикувано Октомври 16, 2007 Публикувано Октомври 16, 2007 имам гадното предчувствие, че винтчетата на седлата на пета и шеста струна на долния мост на верния ми washburn x10 (много "на" стана, ама нищо) са счупени. има ли откъде да си намеря такива и да ги подменя? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Във всеки магазин, където продават болтчета, гайки, шайби и т.н. продават такива. Мисля че бяха 3х10 мм. Вече има и такива, които отгоре са с прав шлиц за отвертка, има и такива с дупка за имбус, зависи какви имат те. Взимаш 6 (може 12, 18 и т.н. - за да имаш за резерва) и бягаш. Малко са "скъпи" - по около 10 стотинки е едничкото, като се има предвид че за лев можеш да вземеш около 300 видии за дърво Цитирай
thw Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Първо искам да се извиня за тоя пост, но не ми се иска да пускам цяла тема с подобен характер, а и вече съм пуснал една тема в раздела "Купувам - Продавам - Предлагам и по точно в подраздела Друго", но там май никой не гледа и не съм получил отговор на следното: Като си говориме за счупени работи искам да попитам откъде да си купя пикгард за моя squier ? Взех си китарката втора ръка и пикгарда е пукнат на някои места доста лошо, а във варна в който музикален магазин вляза и питам за пикгард всеки ме пита "кво е туй" ... Надявам се тук или в !! ТАЗИ !! тема за която споменах да получа някой отговор Цитирай
JS_Ibanez Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Първо искам да се извиня за тоя пост, но не ми се иска да пускам цяла тема с подобен характер, а и вече съм пуснал една тема в раздела "Купувам - Продавам - Предлагам и по точно в подраздела Друго", но там май никой не гледа и не съм получил отговор на следното:Като си говориме за счупени работи искам да попитам откъде да си купя пикгард за моя squier ? Взех си китарката втора ръка и пикгарда е пукнат на някои места доста лошо, а във варна в който музикален магазин вляза и питам за пикгард всеки ме пита "кво е туй" ... Надявам се тук или в !! ТАЗИ !! тема за която споменах да получа някой отговор Пищи ми на ЛС ако си заинтересован за пикгард. Цитирай
thw Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Абе що не прочети кво съм написал в началото ? Или просто искаш да се заядеш с мен Кво искаш да ми кажеш, че ще ти е по приятно да гледаш 1 милион тъпи теми от рода на "Искам това, искам онова, колко струва това, откъде да го купя и т.н" Можеше да просто да си замълчиш ... Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 аз не съм говорил просто пиша простотии на компа Цитирай
thw Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Няма проблем колега Но не е ли така за въпроса за темите от тоя род ... Ае вече край с мненията извън темата Цитирай
Recommended Posts