Black Bird Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Всичко е въпрос на вкус... http://www.nalbantov.com/Dimitar_Nalbantov...Earth_alive.mp3 Цитирай
bony Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 в момента си инсталирах гтр2 ,амплитюб2 и тракшън абсолютен новак съм в тея работи и направо се изкефих максимално не знам кво не харесват някой хора на тея софтове но преди 10ина години за такова нещо и г...зъ си щях да дам съгласен съм картата трябва да е скъпичка другото е свирене Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Отговорено Октомври 22, 2007 Откакто хора от форума ме светнаха за импулсите, заебах всякакви Гитар-Митар-Амли-Изотоп шитове. Тоя Амплитюб за метъл го чакам най-вече с цел да ми направи живота още по-айляшки и като реша да свиря, да мога сменям с едно прецъкване милиони видове метъл пресети. Междудругото, от всички софтуерни симулатори, които не ползват импулси за обработване на звука, съм много голям фен на плъгина WarpVST - той е на пазара от поне 5 години и е странно, че дори софтове, излезли през 2007, не могат да му стъпят на малкия пръст откъм звук. Цитирай
LOE Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 a какво те кара да си мислиш че кабинетите в ГР и ГТР не са правени на базата на импулси наистина ли мислиш че някой ще тругне да налучква нстройки и филтри докато случайно нацели нещо смислено хората си имат лаборатории, анализират подробно звуците и прочее уарпВСТ - сериозно ли? Явно за пореден път целия свят е в заблуда Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Едно е сигурно - при сравняване на звук от GuitarRig и Revalver MK II (който със сигурност ползва импулси за самото генериране на звук в реално време и има възможност за добавяне и на собствени такива или купени от някъде), няма начин да не отебеш Гитар Рига. Доколкото знам, принципът за генериране на звук при Рига е чрез EQ и модулатори на фазата. Затова и ГР е пълна шитня откъм ваденето на реално звучащ саунд и дори последната версия продължава да си звучи като некфа кофти симулация, излязла от "йоника". Отделен е въпросът, че Рига е доста удобен за ползване и предлага множество добри комбинации между ампове и ефекти за ползване от начинаещи китаристи или от скрънзливи хора, на които им свиди за истински риг. Как да е, темата не е за това кой с какъв VST предпочита да свири (което всъщност е и последното нещо, за което ми дреме). Свирете както ви допада и четете заглавията на темите преди да пишете. В тази тема никой не е целял да се вихрят тийнейджърски емо-спорове относно "Моята любима пластмаса, която еди-кой си от форума за музиканти оплю несправедливо и нехуманно". Живот и здраве скоро ще видим новият метълски Амплитюб какво ще предложи За това всъщност е и цялата тема. Цитирай
LOE Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 a кво ти пречи да използваш истински импулси след гитар риг? аз лично скоро си играх с ревалвера... да, има приятен звук, но много outdated, неактуален, става идеално за кавъри на пърпъл и неща от преди 30-40 години, но когато работите опрат до модерен звук никакъв го няма и ако става въпрос амплитюб звучи много по синтетично от ГР2, със сигурност метал версията няма да прави изключение, тей като е базирана на същата технология и като цяло от постовете ти личи някаква лична предубеденост към ГР2, който хич не е лош, стига да имаш кадърна китара и добра звукова карта/преамп и ако гр2 е наистина толкова зле колкото се опитваш да го изкараш защо съотношението на пазарен дял е толкова трагично в полза на ревалвер.. ако наистина е по добрият продукт? Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 При положение, че е възможно да се ползват фрий........са си направо супер! А Метълския Амплитюб е добре да го коментираме като го чуем. Цитирай
dedomito Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Колеги , обнародваха ли вече Amplitube Metal , че поне да го пробваме все пак . Гледам че на официалния сайт даже и демо няма , само рекламата виси . Цитирай
dedomito Отговорено Март 20, 2008 Отговорено Март 20, 2008 Е айде , докога ще чакаме обнародването на туй чудо ......Пак прерових нета , поне едно демо да пуснат да го ева... :) Цитирай
Recommended Posts