zeratuL_x Публикувано Октомври 12, 2007 Публикувано Октомври 12, 2007 Значи китарата ми е тази в подписа преоблема обаче в,че като влюча последната бленда от ляво на дясно се чува пращене.Да ли е от кабела,защото от дисторшана към китара е нов а този от дисторшана към кубето е стар и прекъсва понякога Благодаря предварително на всички! Цитирай
Vertigo Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 ами според мен маже да е заради това че е сингъл коил адаптера тъй като сингълите са по шумни от хъмбъкърите но може и от кабела да е зависи от шума ... виж ако смениш кабела с по нов кабел на приятел дали ще остане пръщенето или не ако се махне значи е било от кабела ако не значи и от адаптера и е съвсем нормабно да го има (говоря за слабо пръщене а не силен шум и пукане) Цитирай
zeratuL_x Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 Ок обаче немога да разбера защо примерно на последната пращи а на предпоследната не и така се редуват две по две Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Защото на предпоследната бленда са включени и двата адаптера и се получава хъмбъкър ефект..... Цитирай
zeratuL_x Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 Ок,но коя бленда ще ми препоръчате примерно ако искам да свиря някое соло? Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Пробваш на всяка една и си избираш тази, която ти харесва..все пак блендите са 5 не 500... Цитирай
Recommended Posts