Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Ми...да!

1.Отличителни белези:

-На 14 год.

-От Кърджали

-БЪЛГАРИН!

-Мириша добре(рядко :unsure: )

-Свиря на китара...опитвам се по-точно

-Много зле свиря!

2.Интереси:

-Слушам Manowar,Manowar и Manowar ! Както по малко и от Metallica,Maiden,Motorhead,Lordi,Disturbed - общо взето МЕТАЛ И РОК! Главно метал :)

Нямам лОбим китарист,макар ,че ме кефи Каръл Логан (на Меноуор китариста ест. :) ) ,можеби щото него съм го слушал най-много.Не пия,нито пуша (няма и да пропуша! за пийнито....) Ми тва съм аз общо взето,ще се радвам всеки да каже нещо за себе си ,поне аз да ви знам горе-долу кой къв е :slap:

Айде,от мене толкова.

П.П Забрайх да спомена че се казвам Ицо (=

П.П-2 "Самопредставянето" ми не е точно както на примера горе(ся го видях :) ) ,но прилича :wacko: нЪли няма лошо ?

Редактирано от Heavy-metal-at-all
Отговорено

Привет Ицо , хубаво е че по твоя край са останали и българи :-)

14г е хубава възраст и макар и да си мислише че не свириш добре , важното е че си почнал , а времето е пред теб .

Отговорено (Редактирано)

Hail,Hail,Hail and kill!!

Ае здравей и от мене !!! То лошото свирене се оправя с много игра с китарата! Приятно прекарване тука !!

:) :) ;)

:D

Едит: Даже си и от окръга тука!!! Кърджали - Хасково колко му е!? - 30 минути.

Редактирано от TheWhiteGhost
Отговорено

Здрасти и от мен, човеко! Много да слушкаш и много да се учиш да свириш, защото това е едно по-добро дело от пиянството на един народ :greenball:

Поздрави!

Виктор

Отговорено (Редактирано)

Здрасти колега, най после в тос форум се намери човека дето слуша Меноуор. Аз съвсем се бях отчаял :virtuoz:

Редактирано от IgniteAll
Не искам да виждам толкова големи цитати на мнение занапред. Прави го с цел прегледност!
Отговорено

Меноуар са си Меноуар,няма начин като ги чуеш да не се флюбиш просто.А Скот е страшен барабанист-"Най силният в галактиката" къкто му викат ;) Иначе мерси на всички . :) Хай ,отивиам да плюскам.

Отговорено
Hail brother of metal!

Добре си дошъл. И не сте само двамата фенове на Manowar ;) Тъкмо снощи поздравявах жената с Pleasureslave :)

Aх,радвам се.С PleasureSlave ? Ти си луд бре! :metalist:

Отговорено

Бъркаш, Пламене :icon_shithappens: "hail" си се пише, и се превежда като "Привет", а като глагол има няколко значения, между които "поздравявам", "сигнализирам" (използва се за кораб), "повиквам".