Heavy-metal-at-all Публикувано Октомври 11, 2007 Публикувано Октомври 11, 2007 (Редактирано) Ми...да! 1.Отличителни белези: -На 14 год. -От Кърджали -БЪЛГАРИН! -Мириша добре(рядко ) -Свиря на китара...опитвам се по-точно -Много зле свиря! 2.Интереси: -Слушам Manowar,Manowar и Manowar ! Както по малко и от Metallica,Maiden,Motorhead,Lordi,Disturbed - общо взето МЕТАЛ И РОК! Главно метал Нямам лОбим китарист,макар ,че ме кефи Каръл Логан (на Меноуор китариста ест. ) ,можеби щото него съм го слушал най-много.Не пия,нито пуша (няма и да пропуша! за пийнито....) Ми тва съм аз общо взето,ще се радвам всеки да каже нещо за себе си ,поне аз да ви знам горе-долу кой къв е Айде,от мене толкова. П.П Забрайх да спомена че се казвам Ицо (= П.П-2 "Самопредставянето" ми не е точно както на примера горе(ся го видях ) ,но прилича нЪли няма лошо ? Редактирано Октомври 11, 2007 от Heavy-metal-at-all Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Привет Ицо , хубаво е че по твоя край са останали и българи :-) 14г е хубава възраст и макар и да си мислише че не свириш добре , важното е че си почнал , а времето е пред теб . Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 Хайде де хора...искам да се запозная с повече от един (то е и егати запознанството...както и да е) Цитирай
NitroBGA Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Здрасти, аз съм Ники. Приятно ми е. А запознанствата са в друг сайт тук само прегледай раздел "Самопредставяне" Цитирай
gpav Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 (Редактирано) Hail,Hail,Hail and kill!! Ае здравей и от мене !!! То лошото свирене се оправя с много игра с китарата! Приятно прекарване тука !! :) Едит: Даже си и от окръга тука!!! Кърджали - Хасково колко му е!? - 30 минути. Редактирано Октомври 13, 2007 от TheWhiteGhost Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Здрасти и от мен, човеко! Много да слушкаш и много да се учиш да свириш, защото това е едно по-добро дело от пиянството на един народ Поздрави! Виктор Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 (Редактирано) Здрасти колега, най после в тос форум се намери човека дето слуша Меноуор. Аз съвсем се бях отчаял Редактирано Октомври 15, 2007 от IgniteAll Не искам да виждам толкова големи цитати на мнение занапред. Прави го с цел прегледност! Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Отговорено Октомври 15, 2007 Меноуар са си Меноуар,няма начин като ги чуеш да не се флюбиш просто.А Скот е страшен барабанист-"Най силният в галактиката" къкто му викат Иначе мерси на всички . Хай ,отивиам да плюскам. Цитирай
Mayvena Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Hail brother of metal! Добре си дошъл. И не сте само двамата фенове на Manowar Тъкмо снощи поздравявах жената с Pleasureslave Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 Hail brother of metal!Добре си дошъл. И не сте само двамата фенове на Manowar Тъкмо снощи поздравявах жената с Pleasureslave Aх,радвам се.С PleasureSlave ? Ти си луд бре! Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 няма лошо ама нещо не ми се нрави поздрава ти..hail..а и се пише heil..пък дано да бъркам.. Цитирай
Mayvena Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Бъркаш, Пламене "hail" си се пише, и се превежда като "Привет", а като глагол има няколко значения, между които "поздравявам", "сигнализирам" (използва се за кораб), "повиквам". Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 ^ + 1 Бъркаш Защо хората все си мислят,че се пише heil... Цитирай
PlamenM Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Heil - статия от уики но ако не употребяваш в друг контекст, няма лошо поздрав и от мен Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Отговорено Октомври 17, 2007 (Редактирано) Е,heil може да се каже на немски,на англ. ще си е hail .Както и да е,мерси. Редактирано Октомври 17, 2007 от Heavy-metal-at-all Цитирай
Recommended Posts