Jump to content
Българският форум за музиканти

Confused


Recommended Posts

Ами нова песничка... Ще се радваме на мнения защото малко завиваме и отиваме към леко по-малоумен и отговарящ на името ни стил хах :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Качихме drum'n'bass remix на същото парче. Стана доста sick ;) Ще се радваме да го чуете. Последно е в плеара нa myspace защото не е представително за стила на проекта. http://www.myspace.com/theconfusedband

Редактирано от Confused
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звука е супер як. Направо да ви се неначуди човек как ги правите ти работи надомно, така да се каже!

Дръм ен бейса кърти просто...

 

Кой е правил лууповете!?

 

С какво сте записвали, от инструмента до конвертирането в мп3?

Да знаем и ние къде сме :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Thnx :metalist: Иначе записвам с различни версий на Acid Pro(най-вече 4 защото след това почват да я омаскаряват а след като мина към Sony направо не ми се говори). Знам че не е професионална и повечето хора ползват Cubase и други, но съм си с тая програмka от вече 7-8 години и съм си свикнал. Иначе китарите директно в пулта. Имам възможност да ги записвам и през кубе, но търся максимално стегнат и изчистен звук, а като записвам през кубе винаги става едно разлято, особено при скорости над 170bpm. Сигурно е щот съм си слаб китарист хах. Иначе обикновенно хората се чудят как изкарвам такъв звук на акустичката след като я записвам с вокален микрофон и чесно да си кажа и аз не знам. За баса използвам one-shot семпли и после го редя. Има разни работи които са с свирен бас, но пак заради стремежа към максимално стегнат звук предпочитам да е с семпли. Общо взето правя всичко на Acid и накрая мастерирам с Sound Forge. За лууповете-ами имам доста голямо количество библиотеки с семпли и loop-ове които нарязвам допълнитетелно в Acid i обикновенно компресирам доста злобно. Използвам ги главно за барабани и от време на време за разни текстури и стрнични звуци за окраска. Също така се занимавах с FruityLoops ама тая програма е способна да ти скъса нервите, пък и очевидно трябва солидна занимавка докато избягаш от типичния й глух звук без никакъв хит. Стремежа е цялото това нещо да стане на лайф банда, но засега сме само двама-аз и един китарист. Ако има навитаци да пишат. Cheers! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дръм'н' бейс-а е супер як....а и другите парченца са стойностни.И аз винаги използвам старите версии на програмите.Щото тъкмо я понауча и излиза нова версия.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за хубавите думи :metalist: Скоро ще има още песнички и евентуално още един remix на друго парче. В момента навивам едни фенове да го направят. Интересно ми е как ще прозвучи направено от чисто електронна бандa.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Скоро се сетих пак...

 

Абе парчетата са супер !

 

И изобщо страшно кефят всичките неща в които съм те чувал и с другата ти група.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.