Vlado_Abroad Публикувано Май 6, 2005 Share Публикувано Май 6, 2005 Пичове,това като го видях на сайта на Котцен ми падна шапката: Richie Kotzen и кликнете на GEAR Някой да има идея за какво става на въпрос или пък да е пробвал една от тези китари? Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 (Редактирано) JEMer беше пуснал една тема преди известно време... намери я на search-a ама мисля,че никой не е пробвал още такова чудо иначе аз на Кремона съм имал щастието да свиря, ама не точно на този модел Редактирано Май 6, 2005 от boogerman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 да деВладо - вси4ки знам за тези кремони - но в Бьлгария не се продават ти в САЩ - по ще си намериш май PARADOX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1640 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Май 6, 2005 Автор Share Отговорено Май 6, 2005 Мерси за линка,аз пробвах да търся но не можах да намеря този линк.Колкото до това дали ще има РК Кремона в УСА,според мен няма да има.Тука Ричи Котцен хич не е популярен,но в Япония го лапат като топъл хлебец,тъй че този модел най-вероятно за там го готвят.Тук даже и РК Телекастър-а го няма.Но на мен просто ми е интересно да пробвам една от тия РК Кремони.И аз имах някога Кремона електрическа и бе супер дърво.Няма ли как някой да отскочи до Казанлък и да скива ква е таз работа ? Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 Хора...тука май наистина няма никакъв ташак)) И в сайта си пише - Кремона България....лелееее ше откача просто Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bluesman Отговорено Май 6, 2005 Share Отговорено Май 6, 2005 Няма никакъв ташак,това си е рекламна тактика. Тази година на панаира във Франкфурт Кремона участваха и на щанда им имаше рекламен плакат на Ричи.Един от представителите на щанда ми каза че " Ричи е пожелал да свири на такава китара".Не я разгледах и не питах дали беше изложена там и нямах много време.Предполагам я имат в шоу рума на фабриката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Май 7, 2005 Share Отговорено Май 7, 2005 уеуееее тва е супер бе хора да не повярва човек, я аз другиден да търча до рунитон и да видя какво имат от доста време насам си мислех все пак ей така от любопитство да видя как са новите кремони ама след тва дето видях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts