peshoy2k Публикувано Май 5, 2005 Публикувано Май 5, 2005 пратих една идейка на мейла на форума, трябва да е пристигнал вече. кажете си мнението моля Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 7, 2005 Автор Отговорено Май 7, 2005 и негативни коментари приемам не е голямо само интро е Цитирай
fracture Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 филмова музика според мен, присъствието на китарата трябва да е по осезаемо, някъде от 23 секунда до към 30-тата китара е малко "плаха", несигурна, опитай в края да докараш звук като на някой арабски струнен музикален инструмент или малко да наподобяваш цитра (или ситар някъде го пишат) - индийски струнен музикален инструмент - ама само да наподобяваш, не да докараш точно такъв звук ... като се замисля май ще е най-добре арабски инструмент да е Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 8, 2005 Автор Отговорено Май 8, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 там е темата за мейла то цялото е към 10,30 минути ама не съм довършил аранжимента. нататъка отива към класика. иначе плаха е китарката определено :think:, щото го мисля в момента сигурно. трябва да изгладя нещата и да го презапиша, иначе как е станало то си е само идейка де пп иначе да звучи като ситра имам семплери и мога да го изсвиря през клавиатурата ама ....... или пък на тази блендичка да сложа някъв пич шифтер Цитирай
fracture Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 (Редактирано) ...пп иначе да звучи като ситра имам семплери и мога да го изсвиря през клавиатурата ама ....... или пък на тази блендичка да сложа някъв пич шифтер е, имах впредвид само да се наподобява, не да се изкара точно такъв звук, да има малко ориенталско звучене, пък пробвай и с пич шифтер Редактирано Май 8, 2005 от fracture Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 8, 2005 Автор Отговорено Май 8, 2005 и аз не моем да отворим нищо за съжаление ама ми казаха че ства по принцип, лошото е че нещо и не мога да ъпвам там дето си ъпвам в инфодатата Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 ... Прати го по стандартната процедура, зор ли е?... Цитирай
Recommended Posts