ultramega Публикувано Октомври 7, 2007 Публикувано Октомври 7, 2007 Парчето ме кефи и опитах да му направя кавър. (Може би трябва да започна да правя кавъри на парчета , които не ме кефят, че да не ги осакатявам така ) StarryNight пп. Ефектите на китарата са софтуерни и тук таме се чува гадно припукване от вградената в дъното ми звукова карта, която скоро вече нама да ползвам Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 Харесва ми. ЕХТРА е станало. Еваларка .... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 ДОбре е, обаче следващият път можеш сериозно да се замислиш дали да не си настроиш китарата . Няма майтап-тука доста фалшивее. Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 следващият път можеш сериозно да се замислиш дали да не си настроиш китарата . Добра идея Абе не знам кво ми става напоследък... Благодаря ви и на двамата че сте оделили време да го чуете. Цитирай
Recommended Posts