bigjav Публикувано Май 4, 2005 Публикувано Май 4, 2005 Тъй като 6те ходя за първи път исках да чуя вашите отзиви за репетиционната. Как е като звук и с какво апаратура разполага - барабани, усилватели и т.н.? Благодаря! Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 Хиподрума или Белите брези, м/у Айдушка поляна и Дойран; ако е тая, пълна скръб, само дето е по-евтина Цитирай
bigjav Отговорено Май 5, 2005 Автор Отговорено Май 5, 2005 Не, бе, не е тая! Ама вече бях и като цяло ми хареса. Най-вече за6тото е просторна. Барабаните са добри и о3жу4аването прилично. Като китарист, разбира се, най-много ме вълнуваше усилвателя. Лампов, правен от небезизвестния Владо Балев. 4истият канал ме изкефи, но драйва не. Пробвах доста комбинации - и надупен, и тихо, и средно ниво; пробвах да му хакна камионче за повече драйв на лампите. През цялото време обаче, звукът беше замазан. Най-прилично звучи (казвам прилично, за да не е без хич) като волюма на драйв канала е на мах, гейна на 40-60%. Тогава обаче има следния проблем - чистия канал въоб6те не се чува, т.е. няма баланс между двата канала. Иначе на външен вид докарва, ама повече, отколкото на ,,вътрешен" Толкоз! Цитирай
TONY Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 белия усивател не е лош ное блусарски - тоест не става за метьл аз като ходя там си нося марсшал глава и колона с 1 говорител барабаните зву4ат супер щото собственика е барабанист но крайния усилвател издьхва и не може да напрвих добьр бланс ако искав да сврих метьл за нещо по леко сигурно став имай впредвид 4е там се правят доста 4алги и сигурно за тях нямо проблем Цитирай
bigjav Отговорено Май 7, 2005 Автор Отговорено Май 7, 2005 Да, бе, следва6тия път съм решил да си взема усилвателя. А, иначе за крайното стъпало, 6е си проли4и на следва6тата репетиция, като дойде клавириста и певицата. 6е видим дали нема да стане яко мазня?! Досега най-добрия баланс, пък и звук, които сме правили са били в JL sound, a най-отврат при Биско в Княжево. Там имам 4увството, 4е ми бият тенекии в ушите. Аре! А, 6тях да забравя! Метъл не съм свирил на него, с таз мъглявина, наместо драйв не съм си и помислял такова не6то. E, това не важи, разбира се, ако Roxette и Rainbow се водят за метъл. Цитирай
TONY Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 Roxxetteса си чист поп рок и супер ме кефят Рейнбоу - 100% хард рок въпросът е къде е това JL sound пиши ЛС с телефона им Цитирай
Recommended Posts