Cupatincho Публикувано Октомври 5, 2007 Публикувано Октомври 5, 2007 та знам че има 1085790348569275 теми ама просто ако има 1 ще е супер....Та в темата ако мже да се обясни...Кой размер струни за каква музика са подходящи??? Кой с какви струни е свирил и менние? Подробно обяснение как да се лсагата струните??? На колко време е хубвао да се сменят??? Магазин където да се намери въпросния модел струни??? Кой за кюаквото се сети прсото да е на 1 тема... Поздрави,Цвети Цитирай
vlex Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Имаш хубави конструктивни идеи, но не можеш да събереш всичката информация в една тема, още повече, че са се писали кофи с клавиатурни клавиши по всичките въпроси. Демек ако имаш мерак да разбереш отговора на някой от тях просто ще ползваш търсачката... Усещам, че ще ти я клъцнат и тази тема Единственият начин е да хванеш и да ровиш няколко седмици по старите теми, така че да синтезираш една нова, в която всичко да е структурирано, но се съмнявам да си жертваш младостта, за да се занимаваш с подобни утопични каузи Поздрави, Влад Цитирай
Cupatincho Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 Възможно е ама търсих много страници и горе-долу някаква информация ама недовършена ама не за сички ама не...и се така недошлайфано...Мен най-много ми трябва да знам откъде мога си купя дадения модел струни...нищо друго но все пак за да няма утре нова тема да си има отсичко по много...Т а ако я махнат здраве да е... Поздрави Цитирай
рахата Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 виж музикалните магазини с търсачката - xxxx,динакорд,фактор....ако имаш време отиди до някой от тях и попитай продавачите това което те интересува.вярвам,че никой няма да ти се изсмее и ще ти обърнат подобаващо внимание! Цитирай
Guest Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Аз от край време се каня да направя подобна тема със синтезирана информация - не само за струни, а и за бегинър китари и т.н. и т.н. ... Времето ми е доста кът и ме съмнява да стане скоро. Цитирай
Recommended Posts