salt Публикувано Октомври 3, 2007 Публикувано Октомври 3, 2007 Купих си няколко сингбека от един чужбински сайт с дебитна карта.Ок.Много яко.Намверих това което ми трябваше,ама искам да траснпонирам някои от песничките и като ги вкарам в Cubase или друга програмка като Wave Lab не може да ми ги отвори.Пише ми някакви грешки или "непознат медиум"..нещо от тоя сорт.Явно това е заради лиценза.То сипишеше в сайта колко пъти може да се запише файла на диск.Колко пъти да се копира на външно устройство като мп3 плеър например...ама искам да си свърша работата и защитите ми пречат.Що заглупост.Човек да иска да си купи музика по законен начин и пак да го ограничат...та...някой да знае програмка с която да се махнат защитите и да мога да си манипулирам с файловете както трябва.Освен това пробвах да запиша една от песните на диск.Записа се и я пуснах през DVD player-а да се презаписва на компютъра през SPDIF I ,но се чуваше траснпониранас около 2 тона някъде.Пак прцакано.Не съм искал да се траснпомнира пък какво стана, даже и темпото се дигна. Пмогнете ми.И освен програмката за за махане на защити знаете ли някоя с която мога да транспонирам поне до 1,5 тона и да не се бъгне звука на аудио файл от типа wma,wav или мп3.Благодаря Цитирай
7thString Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Аз мога да ти кажа хамалски, но бърз и лесен начин- wave out на картата го слагаш като record source и даже с windows recorder можеш да ги запишеш в същото качество Цитирай
IvanDTr Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Картата на PC-то ти е била поставена на 48 kHz. Файла е бил на 44.1 kHz и ето ти как се е получило ускоряването на темпото и транспонирането. Какъв е формата на файловете, които си си купил? Цитирай
salt Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 (Редактирано) В wma формат са.Хубавао.Това със презаписа го владея, но питах дали може без да се презаписва да се махнат защитите? Редактирано Октомври 5, 2007 от salt Цитирай
IvanDTr Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Искам да го видя това нещо. Можеш ли да ми пратиш едно парче? Вярвам, че ще мога да ти помогна. Цитирай
7thString Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 А, трябваше да започнеш с тва, че са в шибания микрософтски формат... ми като почнеш с това, че почти не се намират безплатни конвертори за тоя формат, май ще използваш моята тактика Накратко казано вма и вмв форматите имат в себе си вградени данни за лиценз, които се проверяват онлайн, и освен, че е тъп замисъла, много често изгарят хора, които напълно легално си купуват продукти и поради разни разминавания по веригата, излиза, че не им е валиден лиценза. Абе микрософтска работа- в УСА една колежка си купи чистак нов лаптоп с ОЕМ уиндоус, който не искаше да се активира- звъняхме на поддръжка, тва онова, уж всичко ни увещаваха, че било наред, ама след 30 дни тъпата виста спря да работи. Последните ми реплики с отдела на микрософт бяха "Ебах му мамата бе(на български), човек иска да ползва оринален продукт бе, и вече 2ра седмица ни въртите, досега да го бях смъкнал 100 пъти от торенти" и отговора "Мииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии... мълчание", Цитирай
Recommended Posts