Black Bird Публикувано Ноември 6, 2004 Публикувано Ноември 6, 2004 ето една нова идея http://dimitar.audioshot.net/music/CaliforniaNU.mp3 която определено ще е в един албум нов съм в този стил.... :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Мнооооооо яко!!! Изпопадаха стъклата!!! :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2004 Автор Отговорено Ноември 7, 2004 Мнооооооо яко!!! Изпопадаха стъклата!!! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 хехе рифа ми прилича на един мой от песента Blind Hatred на групата ми :violin: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2004 Автор Отговорено Ноември 7, 2004 хехе рифа ми прилича на един мой от песента Blind Hatred на групата ми :violin: Хи Пич ! Явно съм ви слушал и съм си присвоил рифа...hahh кофти ами кво да правим я постни да чуя ама то и в тази музика разнообразието е мноооого "голямо" аве френд един път искаше нещо да ме питаш но спря защо ли !? :think: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Хахаххахаха! Митка, ако не помниш и аз ти казах, че прилича на една песен от групата ни със Суит. Но факт, е че няма никво разнообразие в стила... Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Хахаххахаха! Митка, ако не помниш и аз ти казах, че прилича на една песен от групата ни със Суит. Но факт, е че няма никво разнообразие в стила... Всичко зависи от това какво търсите в музиката. Да не отварям тази тема че ше задръстим форума Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 Хахаххахаха! Митка, ако не помниш и аз ти казах, че прилича на една песен от групата ни със Суит. Но факт, е че няма никво разнообразие в стила... Всичко зависи от това какво търсите в музиката. Да не отварям тази тема че ше задръстим форума и ще се изложиш... Цитирай
Recommended Posts