Jump to content
Българският форум за музиканти

Да сменим старото с ново


swifter

Recommended Posts

Работата е там че съм адски зарибен да си взема нова китара обаче не знам точно коя е по- добрия избор... двоумя се между Jackson Warrior WRXT i Jackson Warrior WRMG... разликата ми се вижда малка... първата има Floyd Rose Original, докато втората Floyd Rose Pro, адапторите на XT серията са Seamore Duncan humbucker-и, а от MG серията са EMG® 81 (bridge) and 85 (neck) humbucking, а чесно казано не ми се вярва разликата от 400 лв в цената да е заради боята и различните inlay-и :cheers2: та ви моля да ме посъветвате кое е по- доброто :greenangel: мерси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами зависи от стила ти на свирене за хеви аз лично предпочитам EMG пък и floyd rose pro ми се вижда по удобна и практична система .То разликата м/у двата floyd-а е че про-то е че ръката на китариста се пада по близко до струните и е по удобно пък и за разлика от original-a про-то има и fine tuners .друго нещо което знам е че по късните версии на floy rose original II въпреки че са с двойно заключване са правени от по -слаби материали. Така че в заключение смятам че Jackson Warrior WRMG е по добра :rockon: .

надявам се да съм помогнал :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей приятелю,

 

Много се радвам, че си се насочил към Jackson.Аз също много ги харесвам, имам друг модел (не warrior).

Конкретно за моделите на които си се спрял - според мен леко си се заблудил.Warrior WRXT е от Х-сериите.Те НЕ са със Seymour Duncan адаптери а с Duncan Designed, които не са лоши адаптери , но не са Seymour Duncan :rockon: .Също така, и двата модела не са с Floyd Rose Original,а с лицензирани копия.Провери пак за тези неща , но аз съм напълно сигурен.

Ако все пак си се спрял само на тези двата модела, аз ти препоръчвам MG серията.Мисля , че от тези двата, WRMG e по-добрата китара.Но ако не искаш активни адаптери аз ти препоръчвам Pro серията - там всички са със Seymour Duncan.За съжаление Pro сериите нямат Warrior.Oсвен това не знам дали ще ти стигне бюджета за Pro Series.

Надявам се да съм помогнал поне малко.Ако те интересува още нещо, питай.

 

Поздрави и да се похвалиш като си вземеш Jackson-чето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами благодаря на всички за мненията наистина много ми помогнахте :) а между другото и аз съм с Jackson но от послабите серии - Randy Rhoads от JS серсията :) а за адапторите съм се объркал доста наистина :D в едни сайт пишеше че са seamore dunkan но погледнах насам натам, в сайта на Jackson и наистина се оказа че са други... и в крайна сметка остана само да събера "някой друг лев" и да си взема MG-то след което да ви се похваля естествено :D мисля че с MT2 metalzone педала ше звучи доста добре :P благодаря ви много отново :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.