Gregg Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 По културно сигурно е да го изправия на 6.3Ж с некоиа схемка. Ето, че и сам си се сетил за по-доброто решение. Аз не се занимавам с навиване на трансформатори - за тази цел си има производители, където всичко се прави съгласно съответните изисквания и стандарти. Аз само давам сметките и схемата на изходните. Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 Въпрос за още един траф . Разкостих миналата събота един тележизор ТРИУМФ. Та освен лампите и полезниа захранващ траф изпадна и един изходен Трансформатор. Лошото е 4е не погледнах говорителя колко Ома е. Та са освен преамп4ето дето си го сътворих ме блазни да го донаправия с едно еднотактово стъпалце 4-5Вата с едно ЕЛ84 което бесхе също в ТВто. Та дали може да се разбере колко траиаа да е изходното Ом. НА ТРАФА ПИШЕ НАМОТКИТЕ: 1900/1900 - Примари, 96 - Сек. , 7000 ОМА има ги и Фитата ама сам у работата а трафа е Фкащи. http://www.bonavolta.ch/hobby/en/audio/el84_2.htm е тва изрових на 7Ко ама спикара колко треа да е се питам. Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 (Редактирано) по спомен от броя на навивките (минавали са през мен бая такива трафове) би трябвало да е 8-10 ома, но не съм сигурен - нека по запознатите да кажат edit: виж тук http://www.sugardas.lt/~igoramps/ot.htm Редактирано Октомври 5, 2007 от Overdrive Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 От тоя линк достигам до извода , 4е трябва да е 16 или 17 Ома Ама дали е така ??? На4и сега сам жкащи ето пълните ХАРАКТЕРИСТИКИ: Prim: 1900/1900 - 0.12 Fi Cul Sek: 94 - 0.6 Fi Cul imp: 7000 Oma Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 изчисли го само с 1та първична и ако ти върши работа го ползвай така Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 6, 2007 Автор Отговорено Октомври 6, 2007 Аз така го сметнах 16 Ома ина4е ако са 2те пържи4ни треа да е 4 ома. Цитирай
bir4o Отговорено Октомври 7, 2007 Отговорено Октомври 7, 2007 разглобил съм десетина БГ радиа и Телевизори лампови и всичките бяха на 4 ома Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 8, 2007 Автор Отговорено Октомври 8, 2007 Другата седмица сте го събера и ще се разбере . Ако някой е сигурен за то4ните омове все пак има време да ме спре до събота . Да не пострадам Ах ах Цитирай
Recommended Posts