Tarvin Публикувано Май 1, 2005 Публикувано Май 1, 2005 Направих едно сайтче в Hit.BG - tarvin.hit.bg. Там съм сложил някои (добре де, повечето) парчета. По мое лично мнение са скучновати, но ако изтърпите някое и друго, много ще се зарадвам да прочета мнения. Ама не от рода на "яко", "бива" или "тъпо". С повечко обяснения, моля Цитирай
Topsun Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 (Редактирано) личи си.че имаш предпочитания към класическата музика.много елементарна хармония,много оргелпункт на него ,има идея,но саунда е много в г*зъ иначе о.к. Редактирано Май 1, 2005 от Topsun Цитирай
Tarvin Отговорено Май 1, 2005 Автор Отговорено Май 1, 2005 Е, ако имах повече процесор, RAM и добър софтуър, който да върви на машинката, нямаше да е толкова в г*за саунд-а Ама - без инструменти - толкоз. Пък за композицията - ми не моем . Нямам творчески талант и това си е Благодаря ти за мнението Цитирай
Topsun Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 кефя,щото много малко хора се връщат към класиката и правят такава музика.за другото-ясно то ако всички си имахме повече процесор, RAM и добър софтуър, който да върви на машинката, нямаше да има нужда от професионални студия ама........(не е точно така де ) Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 яко е мн ме кефи евала и няма да се оправдаваш, барабаните как си правил, готови мидита или си ги писал Цитирай
Tarvin Отговорено Май 1, 2005 Автор Отговорено Май 1, 2005 (Редактирано) Ми... барабаните... нямах интернет тогава, че да търся готови, пък и винаги ме е мързяло да търся и да пробвам Затова сам съм си правил всичко. Ама поне знам, че си е от мен. Topsun, ми няма как да не се връщам към класиката / псевдо-класиката, след като преди слушах почти ексклузивно само филмова и игрова музика. Та, WarCraft II си казва думата Редактирано Май 1, 2005 от Tarvin Цитирай
Recommended Posts