Jump to content
Българският форум за музиканти

Време ли е ?


h0s

Recommended Posts

Игати само аз ли съм почнал с акустично дрънкало... явно е време,ше зимам някав Скуаяр(мисля ,че така е на български) маи...

 

Не си само ти :icon_shithappens: аз също почнах с кухарка, но не тръгнах веднага на уроци ами си бях 1 година самоук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам един приятел ,маниак на тема кубета...точно това не ми е проблем . :secret:

А за акордите,просто свиря с хъс,интересно ми е да науча нещо ново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да съм заядлив, но май не си се интересувал колко акорда има с различно позициониране на грифа... Аз дотолкова не се научих да броя, но ако ги знаеш - евала! :):whistle:

 

Китарата е важно да ти е удобна, независимо дали е електрическа или акустична. После идва моментът, че наистина е хубаво да се развиваш и на двата инструмента, както каза евтим... :)

 

Поздрави,

Влад

 

П.П. Що ни питаш нас длаи ти е време? Питай учителя си или някой който знае какво ти е нивото.

 

@Ричи самбора: Брато къде си я чел тая глупост с 5-те години класическа китара? Някой те е лъгал много грозно, или просто си е правил яко фън на твоя гръб с тия думи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@vlex, брато(не искам да се заяждам с тоя израз), човек на съседа ми, неговият училел му казал така. Че първо така трябвало. Не се майтапя.

Редактирано от RichieSambora
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aми само доста топли чувства изпитвам към този учител на твоя човек :) Или се е майтапел/ е бил на 5 ракии, или и той е толкова навътре в музиката и е от Големите разбирачи... :)

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз бях като теб, братле. свиря от малко повече от година и половина. почнах като самоук, но после се записах и на уроци на класическа. Преди няколко месеца вече си взех електрическа. Сега като имаш известен опит с акустична китарка, електрическата ще ти се стори като песен. Но не занемарявай акустичната китара - и този огромен дебел гриф :)....че после ще трябва да свикваш наново..относно ква китара да си вземеш.....абе много хора викат да си вземеш нещо евтино..(както аз самия бях принуден да направя)..но ако имаш кинтите що пък да не си вземе6 яко... аз исках да си взема от фактора един уашбърн за 600, но в края на краищата останах със стагче..но ми върши работа...и все пак знай 4е колко и добра да е китарата няма да си свири сама :greenball:

Поздрави,

Свилен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не мисля, че има какво да се туткаш. взимай си електрическата и почвай.

на много хора явно им се струва, че електрическата китара е по-лесна, като е дисторзирана и всичко от самосебе си излиза и става ей така. твърде погрешно мнение, като се свирят само неща с тая цел, естествено че така ще му се струва на човек. това дали да остави акустичната, дали да си свири на нея сериозно или пък от време на време ще му каже учителят му. тъй като осъзнава смисълът на това да свириш на определен вид китара, до какви умения ще доведе това, и дали ще го обърка.

с една дума: искаш ли жица, земи си жица

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.