Black Bird Публикувано Септември 22, 2007 Публикувано Септември 22, 2007 Ето вътрешността от новата песен ,по която работя. Надявам се да ви хареса: http://nalbantov.com/Dimitar_Nalbantov_Tsunami.mp3 Поздрави Митко Цитирай
Wolfheart Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Митак,при теб няма изненади(здраво градиш напред и нагоре),освен че определено се забелязва втвърдяване на звука.а останалото е избухване което само ти си го можеш.поздравления за песента,чудесни теми,перфекно свирене,както винаги. поздрави! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Благодаря ти сърдечно!!! Много се радвам ,че ти допада... Микса е поправен с по-малко високи. Митко Цитирай
Delyan Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Много е добро! Много ми харесва основната тема. Мислил ли си дали в последствие да бъдат парчетата с барабанист или да си останат с писани барабани? Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Много е добро! Много ми харесва основната тема. Мислил ли си дали в последствие да бъдат парчетата с барабанист или да си останат с писани барабани? Благодаря за мнението май френд! Кой не би искал истински дръммер - музикант Да мился .... Цитирай
vhcs Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 яко е парчето митак !!! ... и усешането за/от цунамито наистина си го пресъздал идеално. относно микса, живи барабани и тн. - сигурен съм че ще направиш и избереш най-добрия вариант успехи и ще се радвам скоро да чуваме и още работи от теб ! поздрави Алекс Цитирай
Delyan Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Попитах, защото последните неща, които си пускал си имат особен чар, за който допринасят и писаните барабани ... придават интересно звучене, поне за мен де . Твой фен, в очакване на следващите парчета и втория албум Делян Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 яко е парчето митак !!! ... и усешането за/от цунамито наистина си го пресъздал идеално. относно микса, живи барабани и тн. - сигурен съм че ще направиш и избереш най-добрия вариант успехи и ще се радвам скоро да чуваме и още работи от теб ! поздрави Алекс Благодаря! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 http://media.putfile.com/-Tsunami--Solo ето и малко видео от солото. не е дъбест перформънс но още ми се спи Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Нов микс с по силни ритъм китар и по слабо соло /поне така мисля/ http://nalbantov.com/Dimitar_Nalbantov_Tsunami_NewMIX.mp3 Цитирай
vhcs Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 на мен лично в началото (първите 10-15 секунди) някакси ми потъваше соло китарата и ритъм китарата беше много доминиращ ама това усещане лека полека почна да ме напуска до края на парчето. После обаче го сравних с 1вия микс и на мене лично първия повече ми харесва - въпрос на вкус разбира се Онтосно мнението на Delian за редените барабани - наистина звучат добре и интересно, в това спор няма, ама за мене цунамито е нещо непредсказуемо с огромна сила което не може да бъде пресъздадено с дръм компютър - разбира се това е само мое мнение парчето наистина е яко - все едно седя на някоя скала и гледам как идва вълната. От една страна се усеща цялата сила и бруталност която носи със себе си, а от друга красотата и елегантноста и. Евалата, брилянтна идея !!! Поздрави Алекс Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 хмм странно... много хора харесаха втория микс... Благодаря ти сърдечно за отделеното време , за дадените съвети и подкрепа....Оценявам го дълбоко!!! Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 (Редактирано) Браво, изключително кадърно измислено,изсвирено и миксирано парче с чудесни жици - ПЕРФЕКТНО Приятно съм изненадан Редактирано Септември 23, 2007 от Malmsteen Цитирай
zanev 70 Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 ... много интересно се е получило Мите , браво дето се вика ..... всичко ми се нрави ама и в двата варианта в барабаните има нещо което ме нерви .... по принцип не съм голям фен на тоя тип саунд от две три години , но проблема според мен не е в това - във високия регистър на комплекта има нещо прегоряло , не знам дали си го помпил и т.н. но това което бих ти предложил е да ползваш касите , барабанчето и алтовете на тези по електроно звучащи комплекти , а фусове и чинели да вземеш от акустични комплекти - от Ездръмър да речем като ги обработвай на отделни тракове - целта евентуално да бъде нещо като комплекта на Гошо Марков от Щурците и на Фил Колинс от 80-те ..... но това си е мое мнение , и по никакъв начин не е меродавно за твоята работа и стилистика .. е разбира се като на басист би ми се искало и баса да се чува малко повече , ама карай - всички басисти сме болни на тема бас ... желая ти успех . жив и здрав . Цеко Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 Цеко, благодаря ти за обстойния отговор!!!!!!!!!Всяка дума от теб е дълбоко важна за мен!!! За барабаните чакам едни барабани , които скоро си купих http://www.stevenslatedrums.com/ и тогава ще смесвам наново. За бас още е електронен...трябва да се смени... Качвам цялата песен след малко Цитирай
Recommended Posts