peshoy2k Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 привет и от мен и......... абе ти ще разбереш кво е във форума, ако пък и Илийката не ти е разправил за какво иде реч хехе весело и upgrade-ващо форумстване Цитирай
Anakon Отговорено Юли 11, 2005 Автор Отговорено Юли 11, 2005 Ами според мен идеята на YtseJam е доста добра, за това и аз изрових моя стар пост в който не беше писано от април насам. Едни от първите ми стъпки в музиката бяха с моя стар много много добър приятел Stone_Free който за съжаление сега е в Германия и се виждаме 2 пъти в годината. Иначе свиренето ми с него беше меко казано забавно - състоеше се в това да се съберем двамата у нас на тавана и в общи линии основно праскахме рок и джаз импровизации. В последствие се напивахме стабилно и идваше време за коронния номер - да правим Aneurysm на Нирвана като накрая изпотрошавахме инструментите си точно в стил Кобейн (мале старите ми барабани колко шута са изяли не е истина, ама те си бяха толко скапани че не им правеше впечатление хич). Абе много пънкарско се получаваше После имаше някви кавъри на Deftones, A Perfect Circle и Alice In Chains ама само до там се стигна с него. за Вальо Сега свирим с още един човек от форума - assoass. Илийката е басиста в групата ми и свирим все по-успешно....и нямаме намерение да спираме Той е също така човекът който ме светна за този форум - за което мерси. Илиййййкаааа - фолкът е магия!!! Третият човек е Angermeans - нашето вокалистче Интересното е че се запознах с него 30 минути след като се регистрирам във форума и пусна обява че търсим вокал . Хе-хе явно случайни неща на този свят няма Това е от мен. Всички останали с които съм свирил не са членове на братството (засега). Пожелавам им скоро да ги видя и тях тук. Айде пишете и вие а от мен - и Цитирай
Recommended Posts