toshako Публикувано Септември 20, 2007 Публикувано Септември 20, 2007 Здравейте, нямате си представа колко полезна информация намирам в този форум. От скоро съм регистриран, и имам желанието да се сдобия с китара - акустична (с метални струни). Досега не бях пипал такова "нещо", имам желание да се науча да "дрънкам" Та, по въпроса: разгледах обявите за продажба на китари в този форум, отговорих на няколко, но без резултат. Чрез познати се свързах с един човек от моя град и той ми предложи китара, акустична "Кремона", ама каза че е 3/4. Искам да ви попитам (аз съм на височина около 2 (два) метра) колко по-малка е тази 3/4 китара от нормалната, и дали ще изглежда смешно малка в ръцете на дългуч като мене, а и добре ли ще е като за първа китара, и като звучене и като размер? Все пак ми е ясно че хубавите неща струват малко повече, а дали си заслужава пък да дам още 40-50лв. за нова акустична, все пак съм начинаещ. Благодаря ви предварително за отговора. Цитирай
smartpeter Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Здравей, Тази китара е малка за теб! Търси си китара с нормална мензура 630-650 мм ! Поздрави, Петър Цитирай
Recommended Posts