vyraLX Публикувано Септември 20, 2007 Публикувано Септември 20, 2007 Здравейте всички!!Много се радвам че открих този прекрасен форум пълен с хора които разбират за какво говорят Честно казано ми беше писнало да се занимавам с "DJ'-и които ми разправят как Dance eJay била най великата програма на света.И така... Занимавам се сериозно с музика от едва 2-3 месеца предимно с транс,индъстриъл но доста бързо напредвам с материята и се надявам с ваша помощт това да стане още по-бързо. Поздрави от Ст.Загора Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Здрасти, давай по същество, пускай записи! Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Здравей от мен Остави кракнатите елемтарни програми! Минавай на Buzz и заповядай в истинския свят на моделирането на електронна музика! Само така ще научиш за какво става дума, а и имаш голям избор Цитирай
Recommended Posts