Feuermeister Публикувано Септември 18, 2007 Публикувано Септември 18, 2007 Здравейте... имам проблем с китарата Моля ви помогнете! Ето го и проблема: Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Снимка 4 Много ви моля... ако можете ми помогнете... много ще съм ви благодарен... Цитирай
bigjav Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Обърни за това в подсекция Изработка и ремонт. Там има лютиери, които ще помогнат на драго сърце. Успех! Цитирай
Nevermore Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Спокойно момче. Не е болка за умирачка. Да не си слагал метални струни на лепеното мостче? Както и да е, отивай в Изработкат и ремонт. Там ще те оправят. Цитирай
vlex Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Обърни се към лютиер директно! Няма какво да ни питаш в Изработка и ремонт - това не е нещо, което можеш и сам да си направиш в къщи... Поне така предполагам де - ако си някой опитен лютиер с лютиерска работилница, може и да можеш, ма тогава нямаше да ни питаш така, без да опишеш ни проблемът по обстойно, ни обстоятелствата, при които е възникнал... Поздрави, Влад Цитирай
ipo Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Не е болка за умиране- мога веднага да те свържа с един мастер ,на пъпа на София,, който , вярвам ще е точен и взима напълно адекватни пари. направо пиши едно лично съобщение ако имаш въпроси .. даже направо ти давам телефон. Цитирай
Recommended Posts