bigjav Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Кефите яко, продължавайте в същия дух! Цитирай
noti4ka Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Евала за избора на песента!Обожавам Тото,а тази песен ми е една от любимите.Със старата ми група я правихме и съм абсолютно наясно колко много работа трябва за да се изработи както трябва парче като това,в което има толкова мнооого музика.Бих казала,че инструментала се е получил добре.Това,което не ми хареса е вокала.Иначе за звука-озвучителите не са си свършили работата. Отново бравос! Цитирай
coh-da Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Яко, супер гръндж версия сте барнали... само басиста да не пее, че и вокала на места доста несериозно изглежда Китарата можеше да е още по-тежка и щеше да стане убиец! И вокалите да се съобразят... ама както и предполагах вие просто сте искали да направите песента 1:1. Не трябва... Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 (Редактирано) Айде са сичкииии! Много харесвам Тото....те не говорят простотии,освен това свирят със сърце и душа!Не вдигат ужасен шум Иначе,става,върви халтурата.Оркестрантите музицират професионално. Редактирано Септември 23, 2007 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts