solo5 Публикувано Април 28, 2005 Публикувано Април 28, 2005 (Редактирано) Качих я в muzikant.org@gmail.com Това е теста който бях направил с Yamaha DG Stomp сега му сложих име Infinite Universe преведено е Необятната Вселена Качих я щото навремето имаше оплаквания, че някой не можал да я изтегли Може да се пипне още малко, ама ще му мисля по-нататък Редактирано Април 28, 2005 от solo5 Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Деане, бива-чувам Вай влиянието или греша ?Имаше някви гадни припуквания по време на парчето-от драйвъри ли,от настройките на картата/софтуера може би!?!Има над какво да работиш,но моя съвет като държиш дългите продължителни тонове,разклащай ги малко-дай им малко вибрато.Представи си един добър певец,когато той/тя задържа нотата по-дълго първо я оставя "права" и след това добавя малко вибрато.Китарата е твоя глас.Поствай още неща,има хляб в тебе! Владо Цитирай
solo5 Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 Деане,бива-чувам Вай влиянието или греша ?Имаше някви гадни припуквания по време на парчето-от драйвъри ли,от настройките на картата/софтуера може би!?!Има над какво да работиш,но моя съвет като държиш дългите продължителни тонове,разклащай ги малко-дай им малко вибрато.Представи си един добър певец,когато той/тя задържа нотата по-дълго първо я оставя "права" и след това добавя малко вибрато.Китарата е твоя глас.Поствай още неща,има хляб в тебе! Владо Припукванията са от Fruity Loops Не знам що припуква, трябва да я преинсталирам май Абе това нещо е на импровизация, 15-20 минути се лигавих и го записах. Целта беше да постна нещо във форума и да покажа Yamaha DG Stomp к'ъв го вади А иначе съм слаба ракийка Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Деане,бива-чувам Вай влиянието или греша ?Имаше някви гадни припуквания по време на парчето-от драйвъри ли,от настройките на картата/софтуера може би!?!Има над какво да работиш,но моя съвет като държиш дългите продължителни тонове,разклащай ги малко-дай им малко вибрато.Представи си един добър певец,когато той/тя задържа нотата по-дълго първо я оставя "права" и след това добавя малко вибрато.Китарата е твоя глас.Поствай още неща,има хляб в тебе! Владо Припукванията са от Fruity Loops Не знам що припуква, трябва да я преинсталирам май Абе това нещо е на импровизация, 15-20 минути се лигавих и го записах. Целта беше да постна нещо във форума и да покажа Yamaha DG Stomp к'ъв го вади А иначе съм слаба ракийка Аз имах Yamaha DG-80 112a преди няколко години и ме кефеше при условие че го взех само за $350,но звучеше не достатъчно динамичен за мен/твърде много компресиращ и го продадох.А колкото за ракията,никой не се е родил научен виртуоз тъй че наздраве Както казах има хляб в теб,можеш да станеш змей,просто трябва да поработич повече-вади повече парчета дето те кефят,не разчитай много на таблатури и се опитай да копираш малките нюанси в свирвнвто на китаристи,които те кефят-вибрато,динамика,ритмически фрази и т.н.Ако ти трябва помощ и естевено ако я искаш аз съм насреща Владо Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 вади повече парчета дето те кефят,не разчитай много на таблатури и се опитай да копираш малките нюанси в свирвнвто на китаристи,които те кефят-вибрато,динамика,ритмически фрази и т.н. На мен ми допада звука, само дето е малко.... ами НЕплътен, липсва нещо. За китарата говоря само, естествено, ясно е, че другото си го скалъпил за фонче А с тази Yamaha можеш да извадиш къде по-истински звук, нахъсан... Успех! :hello: Цитирай
solo5 Отговорено Април 29, 2005 Автор Отговорено Април 29, 2005 вади повече парчета дето те кефят,не разчитай много на таблатури и се опитай да копираш малките нюанси в свирвнвто на китаристи,които те кефят-вибрато,динамика,ритмически фрази и т.н. На мен ми допада звука, само дето е малко.... ами НЕплътен, липсва нещо. За китарата говоря само, естествено, ясно е, че другото си го скалъпил за фонче А с тази Yamaha можеш да извадиш къде по-истински звук, нахъсан... Успех! :hello: ми да ама сигурно не с тази комбинация Китара -> ефект -> вход за микрофон на PC Цитирай
Recommended Posts