bibenceto Публикувано Септември 17, 2007 Публикувано Септември 17, 2007 Такам имам задача да намеря възможно най-евтин безжичен микорофн и намерих ето този http://www.electron.bg/product_info.php?cP...roducts_id=7125 Искам да знам добър ли е, ии .....от къде се включва към усилвателя Цитирай
Sound Flame Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 не ми вдъхва доверие нещо Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 То и на мен, но щом се търси нещо хем евтино, хем безжично... И предполагам, че се включва както всички безжични микрофони, т.е. рисивъра се свърза към смесителен пулт с кабел. Цитирай
bibenceto Отговорено Септември 19, 2007 Автор Отговорено Септември 19, 2007 (Редактирано) Е да ясно ми е че за тея пари няма да е много добър, но все пак да става =D Благодаря ви много ^^ Редактирано Септември 19, 2007 от bibenceto Цитирай
Caruso Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Е да ясно ми е че за тея пари няма да е много добър, но все пак да става =DБлагодаря ви много ^^ знам каде може да намериш нещо прилично пиши ми лс Цитирай
Recommended Posts