Vlado_Abroad Публикувано Април 28, 2005 Публикувано Април 28, 2005 Мале, тоя пич ме съсипа вчера.Няма да споменавам къде и с кого е свирил преди,защото съм сигурен че всеки знае.Но вчера аз го гледах със Стинг.Беше шоу от турнето на Стинг "Броукън Мюзик Туър"-това турне е с по-малка(камерна )група и групата бе Стинг на бас,Фрийз на тупане,Доминик Милър-китара #1 и Шейн Фонтейн-китара#2.Концерта беше невероятен(аз бях гледал стинг преди в БГ),гррупата забиваше супер стегнато и яко,и наи-готиното бе че свириха 75% парчета на Полис.Та значи да си дойдем на думата,Джош Фрийз ме разби,той звучеше като кръстоска от Стюърт Коупланд и Вини Колаюта.На парчетата на Полис ,той беше изкопирал Коупланд едно в едно-всички хватки,позите му,че дори и характерното забързване на темпото-направо беше невероятно.На парчеата на Стинг,Фрийз беше много стегнат(в добър смисъл) и прибран ала Вини.Но за мен гвоздея н вечерта бяха парчетата на Полис,просто ме изкефи тоя пич Фрийз,беше такова удоволствие да го гледам и слушам.А пък Стинг за пореден път доказа че около него няма случйни хора,особено барабанисти Владо Цитирай
YtseJam Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Фрийз е така да се каже един от най-мразените барабанисти сред колегите в хамериканско, защото легенди се носят за това как неведнъж или два пъти е бил викан по спешност по знайни и незнайни студиа да изсвирва партии на иначе известни барабанисти от известни групи, защото се оказва, че в студио са гола вода. Така че най-вероятно може да наподоби когото си поиска. Има страшно интересни статии за него в Модърн дръмър, в една по-стара тема бях разказвал за това как е изкарал цяло турне с десен изкълчен крак в гипс. На мен лично много ме кефи ето това парче: http://mm.gen.wazzzup.net/files/M/Modern%2...20Lagerborg.mp3 Ужким е просто, но динамиката на барабаните е адски яка според мен, всеки удар си е точно, ама точно на мястото. Да е жив и здрав. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Май 1, 2005 Отговорено Май 1, 2005 Сори ама линка не работеше-бях любопитен да чуя туй нещо ГРЕШКА Заявеният обект не може да бъде доставен -------------------------------------------------------------------------------- При опит да бъде доставен обектът: http://mm.gen.wazzzup.net/files/M/Modern%2...20Lagerborg.mp3 Възникна следната грешка: Отказан достъп. Конфигурацията за контрол на достъпа не позволява да бъде изпълнена Вашата заявка в този момент. Моля, ако считате, че това е неправилно, да се обърнете към Вашия Интернет доставчик на адрес: webmaster. -------------------------------------------------------------------------------- Generated Sun, 01 May 2005 08:55:19 GMT by CyberZone.gk-net.com (squid/2.5.STABLE5) Цитирай
Telerig Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Мале,тоя пич ме съсипа вчера.Няма да споменавам къде и с кого е свирил преди,защото съм сигурен че всеки знае.Но вчера аз го гледах със Стинг.Беше шоу от турнето на Стинг "Броукън Мюзик Туър"-това турне е с по-малка(камерна )група и групата бе Стинг на бас,Фрийз на тупане,Доминик Милър-китара #1 и Шейн Фонтейн-китара#2.Концерта беше невероятен(аз бях гледал стинг преди в БГ),гррупата забиваше супер стегнато и яко,и наи-готиното бе че свириха 75% парчета на Полис.Та значи да си дойдем на думата,Джош Фрийз ме разби,той звучеше като кръстоска от Стюърт Коупланд и Вини Колаюта.На парчетата на Полис ,той беше изкопирал Коупланд едно в едно-всички хватки,позите му,че дори и характерното забързване на темпото-направо беше невероятно.На парчеата на Стинг,Фрийз беше много стегнат(в добър смисъл) и прибран ала Вини.Но за мен гвоздея н вечерта бяха парчетата на Полис,просто ме изкефи тоя пич Фрийз,беше такова удоволствие да го гледам и слушам.А пък Стинг за пореден път доказа че около него няма случйни хора,особено барабанисти Владо завиждам ти пич!....тва ако си го гледал наживо... Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 тва стинг е голяма работа и аз се вклучвам кам завиждащите Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 14, 2005 Автор Отговорено Септември 14, 2005 Надявам се и вие да имате възможноста да го чуете Стинг в този състав.Аз лично съм голям Стинг и Полис фен и за мен беше голямо удовослтвие,и бях разбит от свиренето на всички в групата.Сега даже съм си намерил няколк буутлега от това турне и си ги пускам като ме хване носталгията Владо Цитирай
Recommended Posts