liquid_death Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Най-добре е да се ползва така нареченото star ground. Това е истината!Схемата си работи и е най-оптималният вариант за пасивни адаптери с този тип желан контрол на китарата.Имам една китара и съм я свързвал точно така, но с правилното замасяване.Ползвах я главно за AC/DC кавъри, като стоя на една бленда с повече кривоч и само сменям от нека на бриджа - ритъм/соло - като нека е намален доста.Истина е и че недостатък на схемата е положението когато двата адаптера са включени, но както се казва - "не може хем да ебеш дявола в гъза , хем да хвърчиш с него" Та вероятно пота е проблема...Смени го Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Септември 16, 2007 Автор Отговорено Септември 16, 2007 Добре ами тази схема върши ли работа? Имам предвид по-добре ли е по този начин да я свържем? http://www.seymourduncan.com/support/wirin...=2h_2v_1t_3w_pp Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Ами същата работа само дето има опциика да преминаваш от хъмбъкър на сингъл чрез пул-пуш пот за тон. Цитирай
Recommended Posts