pepislang Публикувано Април 27, 2005 Публикувано Април 27, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2766 Браво-страхотна идея! Тоя който се е сетил за това е супер! Веднага ъплоъднах съкратена версия на предстоящият ми солов албум,който ще се казва 'Нощни игри'и е вече напълно готов. Музиката и аранжиментите са мои,но по-интересното е че всички кейборди в албума са записани също от мен(това ми е голяма тръпка ) Не съм се стремял да правя комерсиален албум и да разбивам БГ класацийте, а музика която обичам да свиря и да слушам. Еми хайде-и още веднъж'СУПЕР СТЕ'!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Maaaaaaaaлеееей къде си ти бе Евала пич, мега просто! Неам думи! Цитирай
chacho Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Петър Главанов -Сленг - наш съфорумник - строхотен музикант,китарист и човек - и незаслужено подценяван - моя съвет заслушайте се внимателно в това което прави :wow: нема кво да коментирам, евала btw, пееш като васил найденов или поне на мене така ми прилича p.s.: иначе друго си е като сваля човек с 300к от бг сървърите ги чакам по 9 дена, заеби Цитирай
Topsun Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 приятел,много яко кефят ме клавирите които си записал .chacho,това си е васко кеца бе P.S.не се чудете защо казвам "клавирите" пепи си е записвал освен китарите и част от клавирите :exclaim: . Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Прекрасно и мнооого обещаващо. Пепи ми прати още преди месец няколко от готовите парчета и мога да кажа, че това е един от малкото БГ албуми, които съм запланувал непременно да си купя. Хвала на такъв китаристин Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Пепи, браво че си си положил труда,усилия и средства да работиш върху нещо,което ти носи удоволствие без гарантирана материално възвръщаемост(която в БГ никога и не е съществувала ).Като събрат музикант/китарист който също се гърби да прави музика заради самата музика(която музика съм сигурен че е тотално непопулярна) ти свалям шапка !Нещата,които чух ме изкефиха! Владо Цитирай
pepislang Отговорено Април 29, 2005 Автор Отговорено Април 29, 2005 Пичове,много ви благодаря за топлите изказвания! Трябва да ви кажа че дори и да не издам този албум в България,няма да съжалявам за времето,нервите и средствата,при положение че има хора като вас,който разбират за какво става дума и оценяват труда на другите без да се притисняват да го кажат публично! Още веднъж- голямо МЕРСИ!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Пичове,много ви благодаря за топлите изказвания!Трябва да ви кажа че дори и да не издам този албум в България,няма да съжалявам за времето,нервите и средствата,при положение че има хора като вас,който разбират за какво става дума и оценяват труда на другите без да се притисняват да го кажат публично! Още веднъж- голямо МЕРСИ!!! Пепи, евала още веднъж.Казвай кога ще излиза инструменталната версия тука в Щатите и къде ще я продават,за да си я взема пък току виж съм успял да зарибя и някой друг Затова е музикантското братство,да сме солидарни и да се подкрепяме Владо Цитирай
Glacierise Отговорено Април 29, 2005 Отговорено Април 29, 2005 Абе въобще не вярвам, че са малко хората в БГ, които ще го харесат това! Цитирай
pepislang Отговорено Май 3, 2005 Автор Отговорено Май 3, 2005 Пичове,много ви благодаря за топлите изказвания!Трябва да ви кажа че дори и да не издам този албум в България,няма да съжалявам за времето,нервите и средствата,при положение че има хора като вас,който разбират за какво става дума и оценяват труда на другите без да се притисняват да го кажат публично! Още веднъж- голямо МЕРСИ!!! Пепи, евала още веднъж.Казвай кога ще излиза инструменталната версия тука в Щатите и къде ще я продават,за да си я взема пък току виж съм успял да зарибя и някой друг Затова е музикантското братство,да сме солидарни и да се подкрепяме Владо Здрасти Владо. В момента ми се прави обложката.И аз самият чакам да ми я изпратят по maila за да я видя. Иначе master CDто го дадох лично на издателя ми,който беше миналия месец в БГ. М/у другото, този същия човек ни издаде там и първия ни албум със бандата ми Slang.Ако ти е любопитно посети www.cdbaby.com и там можеш да си го поръчаш-на english е!Албума се казва'Blue'. Предполагам че и моя CD ще се продава там като излезе. В момента в който имам някакви новини-ще те информирам! Хаиде със здраве! Цитирай
Recommended Posts