SLAVE Публикувано Септември 13, 2007 Публикувано Септември 13, 2007 авторска музика може да слушате на www.bg-sonic.com автор: SLAVE Цитирай
coh-da Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 (Редактирано) Миии... сигурен съм, че ще намериш фенове затази музика, която правиш! Щом аз за мойта съм намерил двама след вече почти 10 г. творческа дейност... значи и ти ще намериш поне 200! П.П. Аз съм единият от двамата фенове намузиката ми, хехехе другият е един приятел! Много са ми сладникави твоите композиции и нямат за мен никакъв хъс. Леко и плавно звучат, почти приспивно като повечето автори в бг-соник, там предимно уърлд концепцията работи на лежерни обороти, което не е лошо де! Има хора които чрез релакс-мюзик си възстановяват силите за утрешния работен ден! Дано да намериш нишата си! Редактирано Септември 14, 2007 от coh-da Цитирай
SLAVE Отговорено Септември 14, 2007 Автор Отговорено Септември 14, 2007 Тук може да слушате: http://www.bg-sonic.com/members.php?id=249 Цитирай
Recommended Posts