Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

казвам се Александър, от София съм, на 33 годинин съм, женен с едно дете и второ на път.

Свиря на бас и с кеф храча ниските тонове. Започнас с бас като бях на 14-15 г. и свирих до към 21годишен. После живота ме подее - две висши в Гемания и Англия, работа, ангажименти, жена, деца и тн ... та чак преди 1-2 години избърсах прахта от баса и започнах пак да свиря (след 10 годишна почивка някъде). Събрах се със стари приятели и сформирахме отново банда - Offroad. Свирим Hard&Heavy и само авторски неща, имаме материал за 2-3 албума и ако не ни мине черна котка пътя и сме сериозни и постоянни ще чуете това и онова от нас.

Музиката за мен е хоби в което инвестирам доста време, енергия и средства.

Музиката която слушам ... хмм еми само хубава музика - като се почне от класика Моцарт (сина ми обожава моцарт и много го слушаме заедно), Бетовен, Паганини, мине се през поп, рок та се стигне до хеви, кор, траш, дет и тн. Любими банди в момента са ми Children Of Bodom, In Flame, кефя се на класики като Metallica, Megadeth, Maiden & Co, умирам за AC/DC, а в CD-changer-a в момента въртя малко немски пънк - Die Ärzte, Tote Hosen и тн. Непонасям хипари, Nirvana и още нещо :mellow:

Като човек съм малко сприхав и лесно се паля ... затова отнесох заслужено и един бан вече във форума ... затова и никога не бих носил оръжие с мен :happy: По принцип се разбирам с почти всички индивиди и екземпляри на тая планета, комуникативен човек съм така да се каже. Директен съм и казвам това което мисля директно и без недомлъвки, и без украски.

S някой от вас се познаваме вече виртуално и сме се срещали из форумите. Бях на една среща на форума и имах честа да се запозня и реално с няколко от вас (с Рафо/musicman примрно се запознах дори ама той ми е познат от моите музикатски години като тинейджър ама не мога да се сетя къде сме се засичали ... още се чудя къде сме се засичали).

Еми толкоз за мен ... и до нови виртуални и реални срещи ;)

Поздрави

Алекс

Отговорено

Алекс, много ми е драго да видя, че си се представил най-сетне! Абе сприхав си, ама си разбран в последствие. Много говирхме с теб, когато това се случи и се разбрахме правилно смятам. Приятно ми е да видя, че има още един човек, който не иска да носи пистолет заради характера си :hysterical: Аз съм същата напаст... Бас и деца да има и да живей басисткото познанство :metalist:

Поздрави,

Виктор