micona Публикувано Април 27, 2005 Публикувано Април 27, 2005 Дами и господа, Имам удоволствието да ви представя нещо старо, но класическо. My Webpage Изтегляте си зипчето и се пробвате що за тон-режисьор сте. Поздрави от нашата малка и скромна организация АТБК. Цитирай
Black Bird Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Дами и господа, Имам удоволствието да ви представя нещо старо, но класическо. My Webpage Изтегляте си зипчето и се пробвате що за тон-режисьор сте. Поздрави от нашата малка и скромна организация АТБК. тук не сме срещали подобни! тон-режисьор :hello: Цитирай
micona Отговорено Април 27, 2005 Автор Отговорено Април 27, 2005 Уважаеми, Съжелявам, че не обясних достатъчно добре. През 2003, Немската компания Neumann навърши 75 години от своето създаване. По повод събитието те организираха конкурс за тон режисьори или Neumann Sound Engineering Contest 2003. Конкурсът не беше насочен само към тесни специалисти в тази област, а и до широката аудитория по целия свят. Първите трима класирали се спечилиха по един микрофон и посещение на заводите на Neumann в Берлин. Въпросите са зададени по интерактивен начин, така че всеки сам отговаря на тях в къщи на своя компютър и изпраща отговорите на компанията. Самият конкурс отдавна приключи, няградите бяха раздадени. Но след това той се превърна в едно чудесно средство за обучение на тон-режисьори. Няма да ви убеждавам допълнително. Достатъчно е да проверите сами. От АТБК Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 ахаааааааа ще проверим обичам интерактивни нещица 10Х Цитирай
Glacierise Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Май е крайно време да спрем да превеждаме 'sound engineer' като 'тон-режисьор' Цитирай
Nikifena Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 свалям.... с интерес ще го погледна, като имам време Цитирай
Nikifena Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 къде сме ние еей измъчих се заеби ПС; искам да кажа, че не съм повтарял грешните отговори с цел да търся верен отговор Цитирай
Glacierise Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Абен а защо си толко зле с 'music in general' бе Цитирай
Nikifena Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 щот абен там питат ебати и въпростите... примерно ти показват фонограма на някъв запис и ти тряя да познаеш на кя песен е ) или пък по продължителността на лентата да познаеш коя песен е. и ли пък кой филм от коя година е, като почевато от 50-те <_>заебии Цитирай
Nikifena Отговорено Май 6, 2005 Отговорено Май 6, 2005 Абе никой ли няма да се пробва на тоя тест бе.. аре кажете си резултатите.. Цитирай
Fortissimo Отговорено Юни 14, 2005 Отговорено Юни 14, 2005 Диска ми го пратиха оригинален от Neumann , наградат беше микрофон Solution D kойто е убийствен микрофон, доста от въпросите са много профи за Neumann, но пък има такива яки въпроси за озвучаване на различни инструменти . Цитирай
Recommended Posts