mitashki Публикувано Септември 11, 2007 Публикувано Септември 11, 2007 Здравейте, имам един електрически бас "Washburn" чието тяло е доста зле. Искам да запазя само грифа, а всичко останало да се подмени/ремонтира. Някой има ли информация за майстор/лютиер/дърводелец, който може да го ремонтира/смени с ново. Благодаря предварително. От София съм. Цитирай
Child^in^Time Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 Има цял раздел за тая работа... Разгледай, там ще намериш каквото ти трябва. п.п. Тема за ремонт на бас в раздел "Китара" ... близко е.... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 Принципно тялото може да се смени. Работата е там, че това е по-скоро изработка на ново тяло, отколкото ремонт, и не излиза особено евтино. Има лютиери из форума, които могат да ти свършат работа. Въпроса е какво качество искаш. Аз бих препоръчал Диката от пловдив, като най-добър за мен майстор на електрически инструменти. Той прави първокласни инструменти, но и цените му са по-високи. Има майстори като pacman(който не съм чувал от много отдавна) и Aureliano от форума, които са сравнително добри, и цените им не са високи. Какво тяло искаш, имаш ли дървен материал? Цитирай
Recommended Posts