SKYFACE Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Страхотна е песента ! Аз ви ставам фен Много идейна ,а вокалът е невероятен ! Поздравления Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Компресията е смачкала цялата живинка на песента, а миксът е много "обасен". Басът е глух, барабаните са глухи, китарата е глуха само вок. е добре. Според мен трябва да се направи пак.....а иначе евала за идейката...супер е и си заслужава да се заиграеете с звука. Цитирай
assoass Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 Мерси много за критиките. Стараем се, бавен е обаче процесът, както знаете.... Преждевременно примерно посмесихме и второто парче - MYSPACE Работно заглавие липсва, така че го ъплоаднах като "se.cond" Това е първият микс, тепърва ще търпи и още.... Отново идеи? Мерси Цитирай
assoass Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Отговорено Октомври 4, 2007 Мерси много за критиките.Стараем се, бавен е обаче процесът, както знаете.... Преждевременно примерно посмесихме и второто парче - MYSPACE Работно заглавие липсва, така че го ъплоаднах като "se.cond" Това е първият микс, тепърва ще търпи и още.... Отново идеи? Мерси Само вмятам, че вече направихме нов микс на парчетата, нови мнения? Мерси Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Браво ...като композиция второто парче мене ме кефи доста повече...само че дистер китарите звучат супер орязано, все едно само високи са останали и много се боричкат с вокала, на припева става дума. Цитирай
fragile Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 първото парче е яко и доста е изписано по въпросното... така че напред към... второто ахъм и да се изкефя /много яко начало/ и влезе "бясната китара" и нещо се прецака... е после пак стана екстра но си мисля че тази ужасно звучаща дистерна китара в началото много рязко влиза и някък не на място /мисля че китариста може да не се прави на майстор по средата пак със същата дистерна китара да вие сола ами да наблегне върху мелодията/... цялостния аранжимент е интересен... не съм много голям разбирач относно звука като херцове и мегахерцове но песнта може да стане и по-добре... поздрави Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 3, 2007 Отговорено Ноември 3, 2007 Оставям настрана подробонстите от звукозаписния пейзаж. Абе много идейно, има някаква оригиналност, дето все ми се губи в мелето от правещи авторска музика... Аз това забелязвам и това ме възрадва чрезмерно! Илия, имаме разговор с теб. Цитирай
Recommended Posts