Surikat Публикувано Септември 7, 2007 Публикувано Септември 7, 2007 Какво мислите за тази техника на пикинг?Ползвате ли я? На мен примерно ми е много неудобна и лично аз я смятам за излишна(за себе си), защото трябва да мисля и за двете ръце => 2х по-голяма вероятност за грешка. Какво е вашето мнение?
black_waltz Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 а какво мислите за свиренето на китара само с 1 струна? много по-удобно е нали, няма нужда да мислите за 6 или 7, а само за 1? защо никой не го е открил преди мен? П.С. има поне 2-3 теми назад в които пикинга е разтяган на дълго и широко
рахата Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 ако се поупражняваш известно време с тази техника,няма да има нужда да задаваш такива въпроси.малко е шантаво отначало,но после схващаш за какво иде реч.(сигурно ги имаш,но обърни внимание на уроците на петручи)
MDFk Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Пишеш picking в търсачката и ти излиза цяло море от информация, просто преглеждаш темите и получаваш отговора. Ако нямаш практика винаги можеш да сбъркаш. Упражняваш се и няма да бъркаш. И ползваш търсачката.
Recommended Posts