Talic_Zealot Публикувано Септември 6, 2007 Публикувано Септември 6, 2007 (Редактирано) Прииска ми се да пусна тази тема, защото от край време единия ми ключ ми прави малко "врътня" ( ). Проблемът е много странен докато си навиртам струната и искам да стигне Ла примерно започва да се върти трудно и отива чак на Ла# и ми отнема около 1 минута, че да я настроя като хората. Въпросът ми е: Има ли начин за по-smooth движене на ключовете (смазки нек'ви или нз..) и начин за поддръжката им и предпазване от прее..цакване.? Редактирано Септември 6, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
vlex Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Дай инфо къв е ключа, ква е китарата етц! Ако е капсулован ключа трудно ще го ебаваш с разни смазки! Ако не е тогава може да видиш какво точно му е. Аз предполагам, че е дефектна оста на движение и бие някъде накриво та опира бякъде и затва се върти трудно... Поздрави, Влад Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Мдам, най-добре снимай ключа и качи тук снимка да ти кажем какво можеш да направиш. Съмнява ме да е капсулован, но все пак... Иначе наистина проблема може да е оста...аз лично съм превъртал (и съответно зъбчатката си отива) такива ключове няколко пъти и после...ремонт чрез подмяна Каква е китарата? Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 6, 2007 Автор Отговорено Септември 6, 2007 (Редактирано) Тя китарата е тип :made by приятел на съфорумник ..или съфорумник не съм сигурен, така че откъм марка зор ше се прецени. Открити са ключовете, но няма с какво да ги снимам. От тоя сорт са . Взирал съм се много в проблемния ключ, но не забелязвам нито да опира някаде нито кривина. Забелязва се, че 3-тата врътка(средната някаде) на червяка, кадето сега се намира ....колелцето, се е лъснала ..можеби и изстънила, което ми се струва не много нормално. Редактирано Септември 6, 2007 от Talic_Zealot Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 еми няма вечни неща. тия ключове са по 1-2 лева, тъй че не се мъчи Цитирай
Recommended Posts