Black Bird Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Скоро чякам и моя да бъде инсталиран в една китарка ;) много яка машина! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 1, 2007 Автор Отговорено Октомври 1, 2007 (Редактирано) Скоро чякам и моя да бъде инсталиран в една китарка много яка машина! Ooooooo ноо съм горд че съм подпомогнал по някакъв начин подобрението на техниката ти (Състейнеро е зарибявка.....но прекалено те отдалечава от свирнята... почваш само некфи космически неща да праиш а не свириш сериозно.....поне при мене де ).... не че имаш нужда от подобреване ебати (то ти и без това ебати тона вадиш....)....то сега съвсем нема мое те стигне човек... П.С. Обещал си после да пратиш семпле..... Редактирано Октомври 1, 2007 от Old_Shetarhand Цитирай
Jordan69 Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Пич от къде мога да си взема такъв състейнер и на каква цена е? Цитирай
Recommended Posts